Чт, 2024-04-18, 13:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 4 » Авдіївка: СЦКК гарантував "тишу", працюють ремонтники і сапери
13:05
Авдіївка: СЦКК гарантував "тишу", працюють ремонтники і сапери
Інші останні на сайті holosUA.com/

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що російська сторона СЦКК надала письмове підтвердження про припинення вогню і фахівці вийшли на ділянку пориву ліній електропередач в Авдіївці.

В Авдіївці відновили подачу тепла в двох будинках - Зубко

"З ранку групи електромонтерів та саперів знову вийшли на лінію пориву ЛЕП під Авдіївкою. Від російської сторони в СЦКК отримали письмове підтвердження про припинення вогню", - написав він на сторінці в Фейсбуці.

Жебрівський також повідомив, що минулої ночі знову були обстріли міста з прямими влученнями в будинки в районі вулиці Соборної.

Всього, за його даними, за тиждень противник пошкодив в Авдіївці (станом на вечір 3 лютого) 114 приватних будинків, 22 квартири в багатоповерхових будинках. Також пошкоджено залізничну станцію Авдіївки і 4 приватних гаражі.

Також за його словами в Авдіївці основні зусилля спрямовані на відновлення пошкоджених в результаті обстрілів житлових будинків і об'єктів інфраструктури.

"Зараз максимальні зусилля спрямовуємо на відновлювальні роботи в приватному секторі Авдіївки і забезпечення його жителів продуктами харчування. Вранці автомобілі з продуктами харчування і водою виїхали в приватний сектор. Продовжують працювати військові польові кухні", - написав він.

Жебрівський зазначив, що з місцевих жителів створені будівельні бригади для відновлення пошкоджених будинків і об'єктів інфраструктури.

"В Авдіївці повним ходом йдуть відновлювальні роботи, і це також додає оптимізму і впевненості жителям міста", - додав він.

Що стосується опалення, то, за даними глави Донецької ОВГА, Авдіївський коксохімічний завод "надзусиллями забезпечує в тепломережах житлового сектора температуру теплоносія на рівні 70 градусів".

В Авдіївці відновили подачу тепла в двох будинках - Зубко

Подача тепла відновлена ​​в двох житлових будинках в Авдіївці після обстрілу 2 лютого. У той же час п'ятиповерхівка, що зазнала обстрілу минулої ночі, залишилася без тепла, повідомив віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

"Російські бойовики вночі обстріляли місто. Снаряди потрапили в п'ятиповерхівку по вул. Соборній. Жертв і поранених немає. Опалення в обстріляному будинку відключили", - написав Зубко на сторінці в Фейсбуці, додавши, що вже відновлено опалення у під'їздах 9- і 5-поверхівки після обстрілу 2 лютого.

За даними віце-прем'єра, температура в будинках підтримується на рівні від 18 до 22 градусів тепла, температура на вулиці +1.

Він також поінформував про те, що за минулу добу в Авдіївку надійшло 10 тонн шиферу, 40 т бруса і дерева, 5 т фанери, одна тонна цвяхів, 10 т цементу, а також руберойд, поліетиленова плівка та інші необхідні будматеріали.

3 лютого президент України Петро Порошенко провів нараду з питання електропостачання Авдіївки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: СЦКК, ремонтники і сапери, Авдіївка, Тиша
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ