Вт, 2024-04-30, 17:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 97 98 »

Амплитуда колебаний магнитного поля за несколько десятков минут возросла с трех баллов до девяти по десятибалльной шкале.


Найсильніша за останні п'ять років магнітна буря почалася на Землі в ніч на суботу, повідомляють фахівці лабораторії рентгенівської астрономії Сонця Фізичного інституту імені Лебедєва.


Влада східної китайської провінції Чжецзян евакуювала понад 200 тисяч жителів у зв`язку з наближенням до узбережжя провінції супертайфуну "Муйфа". Ще 80 тисяч осіб евакуйовано в сусідній провінції Фуцзянь.



Оймяконский район Якутии сегодня получил экстренное предупреждение о чрезвычайно высокой опасности возникновения новых лесных пожаров.


За інформацією компанії, в понеділок в районі випускного трубопроводу між першим і другим енергоблоками АЕС рівень радіаційного випромінювання досяг 10 тисяч міллізівертів (10 зівертів) в годину. Причини такого різкого підвищення рівня радіації з'ясовуються.



Республика Вануату расположена в Тихом океане в цепочке из 83 островов и входит в состав так называемого Огненного кольца. Землетрясения и извержения подводных вулканов происходят там довольно часто.


В Благовещенске Амурской области в результате сильного смерча, который обрушился на город в воскресенье, перевернуты десятки автомобилей, в том числе и большегрузных, оборваны ЛЭП, сорваны крыши жилых домов и зданий.



В Україні знеструмлені 65 населених пунктів в п'яти областях, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Міністерства надзвичайних ситуацій у неділю, 31 липня.



"Нок-тен" (по-лаосски "птица"), стал уже восьмым по счету тропическим циклоном в Азиатском регионе в этом сезоне. Ранее он прошел над Филиппинами, где вызвал серьезные наводнения и оползни.

 

Из-за продолжающихся сильных ливней в японских префектурах Ниигата и Фукусима за последние сутки один человек погиб, шесть местных жителей пропали без вести. Об этом сообщили сегодня представители властей этих регионов.

 

Ряд нефтяных компаний начал эвакуацию персонала с буровых и эксплуатационных платформ. По данным американского Бюро по управлению энергией океана, рабочие были эвакуированы с четырех из 62 платформ, работающих в Мексиканском заливе.


Перші дві позиції в "антирейтингу" належать Китаю.Третій та четвертий рядок посідають індійські міста Сукінда і Вапі.П'ятим найбруднішим на світі містом визнано Ла Оройя в Перу.
Місто Дзержинськ та Норильськ (Росія)  на шостому та сьомому місцях відповідно.Чорнобиль - на восьмому місці, місто Сумгаїт-Азербайджан-9,місто Кабве в Замбії-10.


За останніми даними, загинули 22 особи, 24 дістали поранення. Селевий потік, викликаний тривалими дощами, зійшов на місцевий гірський курорт, зруйнувавши чотири житлові будинки, в тому числі два невеликих готелі.


Животные побежали прочь от юрты, чтобы укрыться от дождя под соснами недалеко от стоянки, а молния двигалась вслед за ними. Светящийся шар столкнулся с одной из сосен и раздался мощнейший взрыв. Сила его была такова, что одну из овец весом под 30 кг, как щепку, отбросило метров на десять.



В місті Родинському Червоноармійського району на шахті "Родинська" ДП "Красноармійськвугілля" на горизонті 520 м сталося обвалення порід. На момент обвалення в шахті працювало 96 осіб. З них 16 гірників працювали на аварійній ділянці. У зону обвалу потрапило п'ятеро людей.

Сильна пожежа, що почалася в неділю вранці, паралізувала роботу римського залізничного вокзалу Тібуртіна, другого за значенням транспортно-пересадкового вузла італійської столиці після Терміні.


Катастрофа відбулася після того, як в поїзд ударила блискавка, і він був протаранений ззаду швидкісним поїздом.


Метеорологическое агентство Японии сообщило о сильном землетрясении магнитудой 6,5, произошедшем на северо-востоке страны, в том же районе, где в марте произошло разрушительное землетрясение, сопровождавшееся цунами.


Мінімум 41 особа загинула у п'ятницю вранці під час пожежі, що спалахнула в автобусі в китайській провінції Хенань.


Через несправності в системі, що забезпечує подачу електрики на третій і четвертий реактори АЕС "Фукусіма-1", зупинено охолодження басейнів з відпрацьованим паливом на цих реакторах.