Ср, 2024-05-01, 09:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 97 98 »

Через вихід з берегів кількох річок надзвичайний стан оголошено в штаті Пенсильванія. Загрозу повені також оголошено в штатах Нью-Йорк, Меріленд, Вірджинія, Делавер.



У південній частині Мексиканської затоки сформувався тропічний шторм "Нейт", який став 14-м у цьому сезоні потужним циклоном, що отримав власне ім'я.



Причиною катастрофи літака Як-42 під Ярославлем в середу вдень, швидше за все, стала відмова техніки або заправка неякісним паливом.


На захід Польщі обрушився потужний циклон. Ураганний вітер, швидкість якого перевищувала 90 кілометрів на годину, зривав з будинків дахи, валив дерева й опори ліній електропередачі. Відразу в декількох районах зливи супроводжувалися градом завбільшки як куряче яйце.


На Сонці сталися два потужні спалахи, які можуть призвести до магнітної бурі у п'ятницю, 9 вересня.



Ураган "Катя", надвигающийся на Восточное побережье США, усиливается. Базирующийся в Майами национальный цент ураганов заявил накануне о том, что ему присвоена вторая категория.



Два аномальных климатических явления прошлого года - пожароопасная жара в России и сильнейшие наводнения в Пакистане - оказались в тесной взаимосвязи. Оба они были вызваны одним и тем же аномальным движением атмосферных потоков.



Число жертв мощного тайфуна "Талас" в Японии выросло до 27 человек. Еще 54 человека числятся пропавшими без вести. Количество погибших может значительно возрасти, поскольку спасатели не могут добраться до ряда горных участков из-за оползней.



Число жертв крупного наводнения в пакистанских провинциях Синд и Пенджаб достигло 88 человек. Об этом сообщил глава национального управления по ликвидации последствий стихийных бедствий Пакистана Зафар Кадир.



Потужний тайфун "Талас", який 3 вересня, обрушився на острів Сікоку завдав великої шкоди економіці низки регіонів Японії, серед населення є жертви.



Потужний тайфун "Талас", що обрушився на Японію, викликав численні обвали, жертвами яких стали не менше шести осіб, понад 20 числяться зниклими без вісти.


США готується протистояти силі чергового урагану - до ранку неділі, 4 вересня, "Лі" повинен переміститися на сушу з акваторії Мексиканської затоки. У Новому Орлеані - місті, зруйнованому ураганом "Катріна", - оголошено надзвичайний стан.


Через потужний тайфун "Талас", що бушує в південних районах Японії, скасовано близько 300 авіарейсів, серед населення є постраждалі.



За прогнозом метеорологів Національного центру спостережень за ураганами в Майамі (штат Флорида), вірогідність того, що атмосферне явище досягне сили урагану, становить 70%.


Тропічному шторму присвоюється ім'я, коли швидкість супроводжуючого його вітру досягає 62 кілометрів на годину. Шторм стає ураганом, коли швидкість вітру перевищує 119 кілометрів на годину.


Виникненню лісових пожеж сприяла рекордна спека, яка все літо стояла в центральних районах країни. Стовпчики термометрів у Техасі та Оклахомі протягом декількох місяців рідко опускалися нижче за позначку в 40 градусів.


Следом за ураганом "Айрин" на восточное побережье Северной Америки может обрушиться ураган "Катя". В ночь на четверг, Национальный центр предупреждения ураганов в США сообщил, что тропический шторм "Катя" усилился до урагана.



Число загиблих в результаті урагану "Айрін" зросла до 35 людей в десяти штатах. Більшість з них загинули під поваленими вітром деревами або потонули в розлитих через сильні дощі річках.


Нью-Йорк, на добу паралізований ураганом "Айрін", починає повертатися до життя. Після того, як у неділю вдень ненадовго визирнуло сонце, на вулицях міста з'явилися автомобілі й рідкі перехожі, незважаючи на досить сильні пориви вітру.

 

 

Ураган "Айрин", обрушившийся на восточное и северо-восточное побережье США, обошелся без грандиозных разрушений, к которым готовились власти.