Сб, 2024-04-27, 17:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 97 98 »

Нові випадки масового самогубства морських тварин зафіксовані в США. На береги штату Нью-Гемпшир на північному заході країни з незрозумілої причини масово викидаються тюлені.


Практично зникли багаторічні льоди завтовшки понад 5 метрів - в 1990-і роки вони складали 28 відсотків від всіх льодів Арктичного басейну. Зимою 2010 року їх залишилося 6 відсотків.


Найбільше від удару стихії постраждали Таїланд і Камбоджа, і "як очікується, ситуація буде погіршуватися під впливом дощів, припливів і потопів", прогнозованих на ці вихідні.


Гроза і сильний вітер ускладнили роботу міжнародного аеропорту Анталії. Близько 60 рейсів були відкладені. Деякі літаки були спрямовані на посадку в інші аеропорти Туреччини.


Автори статті ввели коливання ультрафіолетового випромінювання як додатковий параметр в глобальну кліматичну модель HadGEM3 і простежили за змінами клімату протягом 80 років.


Внаслідок пожежі постраждало 420 га території заповідника. Ліквідації пожежі сприяло те, що в регіоні почалися сильні дощі.


Каждый год в сезон дождей с июня по декабрь на Филиппинский архипелаг обрушиваются около 20 бурь и тайфунов.







Сплеск активності метеоритного потоку Драконідів, породжених кометою Джакобіні-Ціннера, надасть жителям Північної півкулі можливість у ніч на неділю спостерігати тисячі метеоритів, які згорають у щільних шарах атмосфери.



Прем'єр-міністр Таїланду Йінглак Чіннават назвала повінь, що обрушилася на північ країни, найбільш руйнівною у десятиріччі. Крім цього, вона озвучила дані, згідно з якими розгул стихії забрав 252 життя і залишив без притулку понад 2,5 млн людей.


Вулкан Шивелуч, извергающийся на Камчатке, выбросил столб пепла, высота которого составила 8 км над уровнем моря.


Затоплено 1,2 млн га сільськогосподарських земель. Експерти вже називають нинішню повінь в Таїланді "найсильнішою за багато років".


Щорічний метеорний потік драконід досягне свого піку в суботу, 8 жовтня. Цього року, як передбачають астрономи, зорепад буде неймовірно яскравим: за сприятливих умов можна буде побачити більше тисячі метеорів на годину.


Землетрус магнітудою 5,1 стався в румунському повіті Вранча рано-вранці у вівторок, 4 жовтня. Осередок землетрусу залягав на глибині 130 кілометрів.


На півночі і в центрі Італії - рекордно висока температура для цієї пори року - 27-30 градусів, пляжі переповнені.


Біля села Синевир Міжгірського району Закарпатської області 2 жовтня о 13.14 стався землетрус силою 3,7 бала за шкалою Ріхтера.



"Несат" викликав сильні пориви вітру і зливові дощі. Швидкість вітру сягає 115 км на годину.


Страшна стихія вдарила по східному узбережжю Філіппін і вже призвела до евакуації 100 тисяч жителів. Одна людина загинула, четверо зникли безвісти.



В Индии 86 человек погибли, более двух миллионов людей вынуждены были покинуть дома из-за наводнения, которое вызвано непрекращающимися ливнями - две недели назад в стране начался сезон дождей.



Спалах, що стався напередодні на Сонці, спровокував потужну хвилю, яка пішла по всій видимій поверхні Сонця, і в неділю на Землі очікується невелика магнітна буря.


Щоб урагану можна було надати першу категорію за шкалою Саффіра-Сімпсона, що оцінює потенційні збитки від стихії, швидкість його вітру має перевищувати 120 кілометрів на годину. Найвища категорія присвоюється ураганам зі швидкістю вітру понад 250 кілометрів на годину.