Ср, 2024-05-08, 03:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 98 99 »

Спалах, що стався напередодні на Сонці, спровокував потужну хвилю, яка пішла по всій видимій поверхні Сонця, і в неділю на Землі очікується невелика магнітна буря.


Щоб урагану можна було надати першу категорію за шкалою Саффіра-Сімпсона, що оцінює потенційні збитки від стихії, швидкість його вітру має перевищувати 120 кілометрів на годину. Найвища категорія присвоюється ураганам зі швидкістю вітру понад 250 кілометрів на годину.


Жертвами потужного землетрусу, який стався у неділю на півночі Індії, за офіційними даними, стали щонайменше 150 осіб. Це дані з урахуванням загиблих в індійських штатах Західна Бенгалія, Біхар, Джаркханд, в сусідніх Бутані, Непалі і Південному Тибеті.


Тропічний шторм "Офелія", що став уже п'ятнадцятим у нинішньому сезоні ураганів, набирає силу над центральною частиною Атлантичного океану.


У Японії три людини загинули і не менше кількох десятків отримали поранення в результаті тайфуну "Роке", який продовжує свій рух у напрямку до японської столиці. Про це повідомили служби порятунку.




В Австрію прийшла незвично рання зима. Ще у вихідні температура там була в межах кліматичної норми. А тепер впала на 10-15 градусів.





Прокуратура обвиняет семерых сотрудников правительственной группы в халатности, а также в том, что они "предоставили приблизительное, обобщенное и бесполезное заключение о рисках сейсмической активности, а также неполную, неточную и противоречивую информацию".


По меньшей мере три человека погибли и шесть пострадали в результате трех землетрясений магнитудой от 4,8 до 5,8, происшедших менее чем за полтора часа на юге Гватемалы.



Землетрус, що стався в неділю на кордоні Індії з Непалом, за останніми даними, призвів до загибелі щонайменше 36 людей, оголосила в понеділок місцева влада.



Щонайменше 12 осіб загинули, 40 отримали поранення в результаті обвалень будівель, викликаних потужним землетрусом на півночі і сході Індії, на кордоні з Непалом.


Причиною задимлення стали лісові пожежі, викликані небувало жаркою і сухою для цієї пори року погодою. Зокрема, в Подгориці нещодавно було побито 60-річний рекорд - температура в місті піднялася до 37 градусів.


Фасади багатьох будинків виглядають так, ніби потрапили під кулеметний вогонь. Мешканці навіть розповідають, що бачили торнадо.


Середня швидкість вітру становила близько 90 км/год, а в окремих районах Уельсу досягала 130 км/год. Очікується, що сьогодні пориви вітру будуть слабшати.


В Таиланде сильнейший 17-часовой ливень привел к серьезным наводнениям. В общей сложности в результате стихийного бедствия пострадали более полумиллиона человек. Число погибших, по предварительным данным, составляет 82 человека.



Кількість жертв великої повені в пакистанських провінціях Сінд і Пенджаб на 5 вересня сягнула 88 осіб. Від стихії потерпіли понад 8 млн жителів країни, більше 200 тис людей було евакуйовано з зони лиха.





Через 10 років після трагедії 9/11 в США NASA оприлюднила відеозапис руйнування башт-близнят в Нью-Йорку, який зробили з борту МКС астронавти NASA. Відео зняте у момент обвалення другої башти ВТЦ.


У зв'язку з лісовими пожежами у штаті Техас, в результаті яких знищено понад 1000 будинків, президент Барак Обама оголосив режим надзвичайної ситуації у штаті.


Всього на борту судна знаходилося близько 600 осіб. 325 пасажирів врятовано, близько 100 осіб вважаються зниклими безвісти.


Підземний поштовх силою до 3 балів стався в Чорному морі, (20 км від узбережжя міста Ялта).


Аварійна АЕС викинула в атмосферу 15000 терабеккерелей канцерогенного цезію - приблизно в 168 разів більше, ніж атомна бомба в Хіросімі.