Чт, 2024-03-28, 10:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 97 98 »

Найнебезпечніша ситуація склалася на річці Мозель, яка впадає у Рейн. 10 січня її рівень може досягти критичної позначки у 9 метрів.

 

Щонайменше 13 людей загинули 9 січня від переохолодження на півночі Індії.



На високогір'ї в Івано-Франківській області через відлигу існує небезпека сходження лавин


Лабораторні дослідження проб тканин загиблих пернатих не дали певних результатів.


Як пише сьогодні лондонська газета Daily Mail, у випадках масової загибелі птахів і риб останнім часом винні, можливо, різкі зміни в кліматі і підвищена мінливість погоди.


Майже сотню мертвих птахів, серед яких галки, ворони та сороки, виявили у ніч на середу мешканці міста Фальчепінг, розташованого на південному заході Швеції


Пострадали 17 населенных пунктов, 6-7 деревень разрушены почти полностью.


Крижані дощі у Південному Китаї призвели до евакуації понад 22 тисяч людей, сотні будинків пошкоджено, повідомляє у середу китайська преса.


На просьбу прокомментировать, не опасается ли Польша возможной агрессии со стороны России, посол сам ответил вопросом: "А есть такие основания?".




Согласно сообщению экспертов лаборатории Национального института геофизики и вулканологии, расположенного в сицилийском городе Катания, извержения лавы из кратера Этны пока зафиксировано не было.



У Севастополі у вівторок, 4 січня оголошено штормове попередження. Як повідомила прес-служба управління МНС у Севастополі, вранці і вдень 4 січня очікується сніг, увечері - дощ.


Заняття в молодших і середніх школах повіту Інцзян, які мали розпочатися у вівторок, 4 січня, після офіційних новорічних канікул, скасовано до 6 січня через загрозу обвалень і ймовірність продовження землетрусів.


Усього жителі Землі в новому році можуть стати свідками шести затемнень - чотирьох часткових сонячних і двох повних місячних.


Місцеві жителі розповідають про те, що другий день над містом кружляють тисячі диких птахів. В інтерв'ю британському виданню Daily Mail один з жителів розповів, що" небо просто почорніло від дроздів"


Епідемія холери на Гаїті, яка розпочалася в середині жовтня, забрала життя 2707 осіб, майже 130 тисяч - заражено. Про це йдеться у розповсюдженому повідомленні міністерства охорони здоров'я карибської країни


В понеділок стовпчик термометра піднявся вище за позначку 36 градусів у тіні. Оголошений червоний рівень означає, що перебування на такій спеці серйозно загрожує життю не тільки дітей, пенсіонерів і тих, хто страждає на хронічні захворювання з "груп ризику", а й абсолютно здоровим людям


Сильні снігопади обрушились у неділю на східне узбережжя США. В полоні зимової стихії виявилось найбільше місто країни - Нью-Йорк, де через практично нульову видимість майже паралізовано транспортне сполучення. Висота сніжного покриву в деяких місцях майже досягла 50 сантиметрів


У Великій Британії внаслідок сильних холодів сьогодні відмінено знаменитий заплив на Кубок Пітера Пена в озері Серпентайн, розташованому в знаменитому лондонському Гайд-парку. Ці змагання проводяться з 1904 року в день святкування Різдва


Скорость ветра в районе бедствия составляет 40-45 м/с. Высота волн - 10 метров.

На помощь терпящему бедствие траулеру отправлены несколько судов



24 грудня, адміністрація паризького аеропорту Шарля де Голля була змушена скасувати десятки рейсів через брак рідини проти обмерзання для обробки фюзеляжів літаків. Тільки в першій половині дня в п'ятницю аеропорт Шарля де Голля не зміг прийняти 200 рейсів і стільки ж відправити