Чт, 2024-04-18, 16:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 30 » Тимошенко хоче принципово інакший Податковий кодекс
18:42
Тимошенко хоче принципово інакший Податковий кодекс
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

БЮТ виступає за розробку принципово інакшого Податкового кодексу. Про це йдеться у зверненні лідера блоку Юлії Тимошенко, яке поширила прес-служба БЮТ.

"Вітаю мале підприємництво і весь український народ з перемогою -є вето на Податковий кодекс. В той же час застерігаю Януковича від косметичних правок. Позиція малого підприємництва має бути врахована цілком і повністю", - зазначила вона.

"Наша політична сила виступає за розробку принципово інакшого кодексу. Але вже негайно слід ухвалити розроблений нами закон, який гарантує збереження спрощеної системи оподаткування для малих підприємців, гарантує її стабільну роботу на роки вперед", - заявила Тимошенко.

За її словами, "боротьба за вето на Податковий кодекс - позитивний урок для молодої української демократії".

"Під час акції протесту ми як політична сила були разом з підприємцями. Упродовж останніх тижнів нами здобуто цінний досвід конструктивної взаємодії опозиції та громадянського суспільства", - зазначила лідер БЮТ.

"І якщо в подібний спосіб нам і надалі вдасться координувати зусилля, ми і в майбутньому зможемо примушувати владу дослухатися до думки народу", - заявила Тимошенко.

"Всім стало очевидно:ця влада нічого позитивного для країни та народу не планує, свого від неї можна добитися лише силою потужного громадянського спротиву", - наголосила вона.

За словами Тимошенко, "вдруге за останні шість років народ повстав проти Януковича - і вдруге здобув перемогу та захистив свої права за допомогою Майдану".

"Янукович, який із самого початку підтримував цей Кодекс, з яким на всіх стадіяхрозробки та ухвалення погоджували кожну кому, злякався масових протестів і наклав вето, зробивши крайніми "молодших співавторів" - Азарова й Тігіпка", - зазначила лідер БЮТ.

Вона вважає, що "тільки слабка людина може лякливо перекладати свою відповідальність на плечі підлеглих, списувати на них власні помилки".

"Янукович Майдану боїться, як вогню. Вже другий Майдан переміг його. Але за Податковим кодексом влада підготувала низку інших, не менш одіозних законів. І якщо вона ще раз не дослухається до думки суспільства та опозиції, буде і третій Майдан, який для Януковича може стати фатальним", - заявила Тимошенко.

Як відомо, президент Віктор Янукович застосував право вето до Податкового кодексу і вимагає доопрацювати окремі його розділи до четверга, 2 грудня.

Вчора підприємці відмовились зустрічатися з прем'єром Миколою Азаровим. У підприємців на Майдані Незалежності, які мітингують проти Податкового кодексу, є всього три вимоги: вето Податкового кодексу, відставка Верховної Ради і відставка уряду.

Раніше повідомлялося, що підприємці до четверга, 2 грудня, призупинили акцію протесту, чекаючи відповіді президента Януковича. Організатори акції, враховуючи складні погодні умови, вирішили зробити паузу. Крім того, раніше підприємці розглядали можливість провести наступну масову акцію 30 листопада і 6 грудня.

26 листопада спікер Володимир Литвин підписав і передав на підпис президентові Януковичу схвалений парламентом Податковий кодекс.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 986 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ