Сб, 2024-04-27, 04:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 25 » Тимошенко переконана, що Янукович її боїться, а вона його ні
13:13
Тимошенко переконана, що Янукович її боїться, а вона його ні
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі "5 каналу" заявила, що на своєму прикладі хоче показати, що не треба боятися влади, і продемонструвати, що вона здатна боротися з корумпованою правоохоронною і судовою системою країни.

"Безумовно, я як людина маю емоції і я хвилююся, що буде завтра, післязавтра, але мені за великим рахунком це не так важливо, як те, що буде завтра-післязавтра з державою, з кожною людиною. Я хочу на своєму прикладі показати, що не треба їх (владу) боятися. Ви бачите, що Янукович має сьогодні все в руках: силові структури, суди, всю репресивну машину. Але він боїться мене, а я його не боюся. Я не боюся, тому що я завтра піду до прокуратури і демонструватиму, що я здатна боротися і що так само може боротися кожен", - заявила Тимошенко.

Раніше Тимошенко також звернулася через представників ЗМІ до президента зі словами, що вона, перебуваючи в опозиції, сильніша за чинного голову держави. "Я вам співчуваю, але не опускайтеся до такого низького рівня, щоб своїх опонентів, конкурентів кидати до в'язниці і таким чином утримуватися нечесно на Олімпі. Будьте хоч іноді чоловіком, а не людиною, яка претендувала на чужі шапки", - звернулася Тимошенко до президента.

Тимошенко також вважає, що для поліпшення функціонування демократичних інститутів в Україні потрібно повністю змінити систему життя. "Недостатньо лише поміняти владу. Нам треба сьогодні для себе зробити висновок, що в країні потрібно повністю поміняти систему нашого життя, правила і порядки. Нам треба переглянути все – від Конституції до законів, які мусять кожній людині давати право бути захищеною", - сказала екс-прем'єр.

Зокрема, за її словами, йдеться про проведення справжньої судової реформи, забезпечення на законодавчому рівні повного громадського контролю за діяльністю президента, народних депутатів та всіх державних службовців.

"Але не тоді, коли вони підуть в опозицію, а тоді, коли вони на місці при владі. І треба дати людям право на ті правосудні суди, якими будуть суд присяжних, судді, які будуть обрані людьми, дати людям право звертатися і ініціювати порушення кримінальної справи проти кожного посадовця і чиновника аж до президента, якщо вони порушують закон", - пояснила вона.

"Якщо ми не поламаємо цю систему, немає значення, яка влада прийде, – буде все залишатися, як завжди. Ми вже розробили такі зміни до Конституції і до ключових законів України, які можна буде прийняти, тільки коли усунути цю кримінальну команду від влади. Їх треба буде прийняти і зробити іншу країну. Не за політиків і за партії треба рвати душу, а за нову систему облаштування нашої країни", - переконана Тимошенко.

Нагадаємо, що у вівторок, 24 травня, Тимошенко прибула о 10.00 до ГПУ на допит, після чого з'явилися повідомлення про її можливий арешт. Печерський райсуд Києва ухвалив затримати Тимошенко "для проведення слідчих дій", оскільки раніше вона, за твердженням слідства, ухилялася від них.

Після 8 годин допиту Тимошенко все ж відпустили. У Генпрокуратурі заявили, що поки не бачать необхідності в арешті Тимошенко, але можуть удатися до цього заходу в майбутньому. Крім того, в середу, 25 травня, її знову викликали до Генпрокуратури для ознайомлення зі справою. При цьому Тимошенко назвала такі дії Генпрокуратури незаконними, оскільки розслідування завершено.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 837 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ