Пт, 2024-03-29, 08:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 30 » У Майдану є лише три вимоги
10:21
У Майдану є лише три вимоги
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У підприємців на Майдані Незалежності, які мітингують проти Податкового кодексу, є всього три вимоги. Про це заявив голова Всеукраїнської громадської організації "Союз захисту підприємництва" Сергій Доротич в ефірі телеканалу ТВі.

"Їх лише три: вето Податкового кодексу, відставка Верховної Ради і відставка уряду", - уточнив активіст. За його словами, вимога щодо повернення грошей з офшорних зон прозвучала на мітингу, але не була проголосована.

На думку Доротича, якщо президент все -таки підпише Податковий кодекс, це може мати непередбачувані наслідки для суспільства і країни. "Мені моторошно за таке рішення, оскільки я відчуваю напруження у суспільстві. Я спілкуюся із людьми з різних регіонів України: настрої досить радикальні, і радикальні звучать гасла", - заявив він.

"Ми насилу стримали агресивний підхід учасників акції в четвер, коли підходили до Банкової! Це було дуже важко, тому, що люди знервовані… Ми стримуємо процес, який наростає як гриб. Я боюся, що ми не втримаємо його", - заявив громадський діяч.

Коментуючи заяву прес-секретаря Миколи Азарова, Віталія Лук’яненка, про те, що мітингувальники не прийшли на зустріч із прем’єром, Доротич зауважив, що чіткого запрошення підприємці не отримували. "Ми боїмося, що будемо втягнуті у переговорний процес, а всі зауваження конструктивні можуть бути не враховані. Ця пересторога і стримує нас від конструктивного діалогу", - заявив він.

"Ми хотіли б бути впевнені, що спочатку буде "заветований" цей закон (Податковий кодекс)", - уточнив активіст. "Уряд готовий нас слухати, нам кажуть: "Давайте все, всі свої поправки і пропозиції! Ми все врахуємо і виправимо". У нас готові зауваження, але ми не хочемо їх подавати, а хочемо працювати над Податковим кодексом з чистого листа", - заявив Доротич.

Нагадаємо, підприємці до четверга, 2 грудня, призупинили акцію протесту, очікуючи відповіді президента України Віктора Януковича. Організатори акції, враховуючи складні погодні умови, вирішили зробити паузу.

27 листопада президент Янукович і прем'єр Азаров відвідали наметове містечко на Майдані та поспілкувалися з підприємцями. Після розмови президент не виключив, що накладе вето на Податковий кодекс, і заявив про можливість зміни кадрів у зв'язку з масовими протестами. Азаров же виступив проти зайвого державного втручання в роботу спрощенців і позитивно відгукнувся про усвідомлення підприємцями безрезультативності політизації їхніх акцій протесту.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1086 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ