Сб, 2024-04-20, 01:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 12 » Вихід з харківського глухого кута - Майдан, вважає довірена особа Авакова
11:43
Вихід з харківського глухого кута - Майдан, вважає довірена особа Авакова
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Довірена особа кандидата на пост Харківського міського голови Арсена Авакова, головний редактор журналу "Бухгалтер" Олександр Кірш вважає, що єдиним шансом змінити ситуацію навколо виборів мера Харкова є масові протести жителів міста, повідомляє прес-служба телеканалу ТВі.

"Інших шансів усередині країни немає. Якщо не вийде усередині України, то (звернемося) до Євросуду у Страсбурзі, однак ми сподіваємося, що вдасться розв’язати питання, не виносячи сміття з хати", - відзначив Кірш. Він також заявив, що весь процес виборів мера Харкова є масштабною фальсифікацією "на всіх етапах".

Кірш навів факти, які, на його думку, однозначно свідчать про грубе порушення виборчого процесу: "У психіатричній лікарні на дільниці майже у два рази зросла кількість пацієнтів, і ці пацієнти просили, щоб їх без черги пропустили, тому що вони на роботу спізнюються. На іншу дільницю прийшло більш як 500 курсантів, які майже всі проголосували за Геннадія Кернеса. Причому на цій дільниці за Кернеса було 520, за Авакова - 250, тоді як на всіх сусідніх дільницях переміг Аваков.

При цьому найбільше Кернес одержав саме на тій дільниці, де до того видалили представника від "Батьківщини", а після цього прийшли 500 курсантів. За 4 дні до виборів зняв свою кандидатуру один кандидат. Бюлетені, де його забули викреслити, були визнані недійсними на тих дільницях, де переміг Аваков, а там, де переміг Кернес, такі самі бюлетені визнали за дійсні. У пачці "Проти всіх" знаходили бюлетені за Авакова, і тепер все треба перевіряти ще раз! На виборчих дільницях були бюлетені різного відтінку, а це означає, що їх друкували в різних друкарнях".

Кірш висловив подив у зв`язку з тим, що з безлічі можливих кандидатів на пост мера Харкова Партія регіонів зробила ставку саме на Кернеса. "Були ж нормальні кандидати, які могли спокійно пройти. Ні! Вибрали найодіознішого, найбільш недоладного, ризикуючи усім. Не тільки іміджем Партії регіонів, а й отриманням траншей МВФ, іміджем країни, проведенням Євро-2012 і іміджем Харкова. В ім`я чого? Вони відчули вседозволеність: висунемо будь-кого і будь-хто пройде. От тут потрібно дати відсіч", - упевнений Кірш.

Він не виключив, що опозиції вдасться добитися процедури перерахунку голосів, і відзначив, що в даний момент, на прикладі Харкова, йде перевірка того, чи є в Україні демократія. "Буде перерахунок, отже, є і демократія, і надія є. А якщо навіть в такій ситуації не буде перерахунку, отже, візьмемо до уваги, що у нас в Україні от така демократія. І візьме до уваги і Європа, і Америка, і "траншедавачі" і "євровлаштовувачі", - резюмував Кірш.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 897 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ