Ср, 2024-05-15, 09:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 39 40 »


На саміті Україна-ЄС, який відбувся 19 грудня в Києві, європейці відмовилися підписувати угоду про вільну торгівлю, повідомляє La Croix. "Все технічно готове до угоди про вільну торгівлю між двома сторонами.




Єхидство і нервозність Путіна переповнили чашу терпіння. "І справді, до цих людей він виявив тільки презирство", - пише автор, нагадуючи, що прем'єр уподібнив опозицію до "дурних, анархічних мавп із "Книги джунглів".



Що стоїть за заявами Кудріна і плейбоя-мільярдера Прохорова? У будь-якому разі Росія вже не та затуркана й апатична країна, якою вона була в момент приходу Путіна.


Міністр юстиції України, як видно, пересувається на вкраденому в Німеччині автомобілі, пише Der Spiegel. І це не єдиний випадок: торгівлю краденими автомобілями узаконено на державному рівні, повідомляють автори публікації.




Це були люди, якими може пишатися будь-який мітинг: щирі, не бездомні, вже точно не дурні, зрештою ті, хто добре поснідав. І це були люди, у яких справді накипіло.



Тут на вулиці вийшли люди, які не страждають і живуть непогано. Тут всі люди успішні, вони отримали освіту, користуються всім тим, що називається добробутом. Але вони розуміють, що не вистачає ще чогось - гідності. І вони хочуть віднайти її.



У столиці захід виявився рекордним за чисельністю з початку нового століття: Болотна площа вмістила близько 40 тисяч учасників, хоча насправді людей зібралося набагато більше - від 50 до 80 тисяч, якщо врахувати всіх тих, що зайняли прилеглі набережні і мости.



Путін, найпевніше, перейде в контратаку і буде битися не на життя, а на смерть, замість того, щоб смиренно підкоритися вимогам і піти у відставку.Він отримав суворе виховання і пройшов вишкіл у КДБ, де сила завжди брала гору над моральністю. Його супротивникам загрожує реальна небезпека для їхнього життя і свободи.



Величезне здивування блогерів викликали попередні дані голосування на виборах до Держдуми РФ, які виводилися на екран центрального телебачення: згідно з ними, в деяких областях проголосували 115% і навіть 140% виборців.



Кремль використовував багато вивертів з репертуару авторитаризму, але на парламентських виборах росіяни продемонстрували сучасному царю втому народу від створеної ним системи.



Автор закликає уряд Януковича культивувати дух демократії та утриматися від "заходів, які зазіхають на демократичні процеси і нагадують про застійне минуле".




Розповідь Колеснікова  може спростувати імідж аскета, який намагається створювати собі Путін.



Тимошенко сама закликає ЄС підписати угоду про асоціацію. Вона розуміє: якщо Україна буде тісно пов'язана з ЄС, прогрес демократії більш імовірний, ніж у випадку, якщо ізольована Україна буде піддана російському натиску.


Згідно з дослідженням Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), людству залишилося лише п'ять років для того, щоб запобігти глобальній зміні клімату, пов'язаній з екстремальними погодними явищами.



"11, суперпаліндром, який прониже нас як цілющий промінь. Цей день повинен пройти під знаком процвітання і гармонії. П'ятниця 11-те 11-го місяця 2011 року - це, у будь-якому випадку, дата, що запам'ятовується, оскільки складається з одиниць."


Стратегія влади полягає в тому, щоб утриматися біля керма щонайменше десять років. Прибрати до рук активи і гроші, перетворити державу на закрите акціонерне товариство. Для цього режим хотів усунути Юлію Тимошенко від влади, тому що вона - єдиний конкурент.


Нинішні "тенденції турбують російських стратегів: газ все частіше перестає бути предметом довгострокових договорів - ціни на спотових ринках постійно міняються. Газовий ринок перетворюється з регіонального на глобальний: часи, коли покупець зав'язаний на одному постачальнику, здається, невдовзі підуть у минуле".


"На думку Навального, цей націоналізм слід легалізувати, щоб спрямовувати та контролювати настрої, які сьогодні висловлюються на вулицях в екстремальних і насильницьких формах".


Утримувана у в'язниці Юлія Тимошенко звернулася до Європейського Союзу із закликом підтримати Україну і підписати з Києвом Угоду про асоційоване членство, незважаючи на винесений їй вирок.


Комуністичний Китай вже інвестував чверть своїх резервів у європейські цінні папери. "Проте, про яку конкретно суму йдеться, визначити непросто: китайська сторона вперто мовчить щоразу, коли мова заходить про цифри, і європейські країни часто не знають, хто купує їхні боргові зобов'язання".