Вт, 2024-05-14, 10:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 39 40 »

Тиху сімейну пару звинуватили в шпигунстві на користь Москви й заарештували в Німеччині вперше після закінчення холодної війни.



Країни, що вироджуються, спиваються, корумповані (такою Польща могла здатися випадковому візитеру 40 років тому) можуть стати сучасними, відкритими, демократичними.




Янукович, незважаючи на протидію тискові Путіна, сам поводиться в "путінському стилі". Західні ЗМІ закликають свої уряди встояти перед спокусою укласти торговельну угоду з Україною, поки лідер опозиції перебуває у в'язниці.



Безумовно, вирок Юлії Тимошенко має політичне підґрунтя. Однак і за екс-прем'єром є "старі грішки". На Заході "залізна Юлія" здобула широку популярність в ході Помаранчевої революції, яка тривала більш як два тижні.


Вирок слід засудити, але він не повинен стати загрозою для успішного завершення переговорів про торгівлю, щоб не виштовхнути Україну на орбіту Росії. Дозволити Тимошенко балотуватися.


Янукович - не оновлений демократ 2010 року, але та ж людина, чий виборчий штаб у 2004 році зламав комп'ютер ЦВК України.Але вирішальний фактор - зовсім іншого роду: це футбол, - заявляє Гардінг. У наступному році Україна приймає Євро-2012, і вона зганьбиться в очах усього світу, якщо до того часу Тимошенко залишиться за ґратами.


Після Помаранчевої революції новий уряд "не піддав судовому переслідуванню Януковича і його оточення, і торік він виграв чесні вибори, здобувши перемогу над Тимошенко в напруженому поєдинку"."В Україні за Януковича заведено інакше: проти опозиції розгорнуто кампанію залякування і судового переслідування".


До заяви Путіна, що він буде балотуватися, у Росії був мізерний шанс з часом перетворитися на дієву демократію, де влада змінюється шляхом голосування, але тепер вона котиться до "нафтодиктатури, де режим тримається на нафтових прибутках і репресіях.


"Україна, на відміну від СРСР - або, як на те пішло, сучасної Росії - є демократією, хоч і надзвичайно хаотичною. І, на відміну від нового російського царя Володимира Путіна Янукович свого часу, можливо, і буде голосуванням знятий зі своєї посади. Зміни в напрямку політичних вітрів рідко бувають сприятливі для катів старого режиму".( Ніна Хрущова)


Янукович припустився непоправної помилки. Він перетворив жінку-політика на європейську Жанну д'Арк. Висунуті проти неї звинувачення уявляються всьому світові актом справжнісінької помсти з боку нового українського керівництва", - підкреслює Макшейн.


Юлія Тимошенко, колишній прем'єр-міністр України, назвала процес, на якому вже в п'ятницю можуть винести рішення про її ув'язнення, "судом Лінча" і "шоу".



Всі принципи нової "остполітік" мають виходити з одного: "прості громадяни часто займають більш проєвропейську позицію, аніж лідери їхніх країн". Полегшення візового режиму і пересувань студентів і висококваліфікованого персоналу обіцяє велику користь у майбутньому.


"Тимошенко, як умілий політик, вже почала збивати політичний капітал на своїй непростій ситуації". Цілком можливо, що екс-прем'єрку невдовзі випустять, тим самим давши сигнал Брюсселю до ратифікації угоди.



Путін може зберегти владу до 2024 року, коли йому буде 70. "Ніщо не могло б більш очевидно свідчити про неуспіх демократії в пострадянській Росії. Путінізм - це новий сталінізм".


"Ця невідомість нестерпна, - кепкує один журналіст. - Чи вдасться кремлівській партії загарбати 80% місць у Думі, або ж лише 75%?" Для чиновницького апарату, паралізованого невизначеністю з майбутнім президентом, важливіше питання, чи повернеться "ера одного боса".


"Поки Великобританія не погодиться на вимогу співпрацювати з ФСБ, взаємини між Лондоном і Москвою залишаться напруженими.

Заява, зроблена прем'єр-міністром Миколою Азаровим, змусила звернути на себе увагу - так в Києві ще ніхто не говорив, пише Die Welt. "Прийде час, і Україна сама зможе задовольнити свою потребу в газі", - заявив міністр.



Якщо Юлії Тимошенко буде винесено обвинувальний вирок, доля ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС опиниться під загрозою.


У Росії літаки падають, а кораблі тонуть удесятеро частіше, ніж в інших цивілізованих країнах, заявив "справедливорос" Геннадій Гудков, вказавши на вразливе місце в платформі Путіна. "Якщо владна еліта принесла еру процвітання, як твердить Путін, чому літаки в Росії все падають і падають?"


Зовнішньополітичний оглядач Handelsblatt Маттіас Брюггманн позитивно оцінює участь російського газового гіганта "Газпром" у німецьких компаніях.