Пн, 2024-04-29, 09:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 39 40 »

Науковці вважають, що в 2050 року людству, щоб вижити, доведеться харчуватися синтетичним м'ясом. На їхню думку, на всіх натуральної продукції вже не вистачатиме, адже через 40 років, за прогнозами демографів, населення Землі зросте до 9 млрд людей.


На сайті WikiLeaks минулого тижня з'явилася небувало велика порція документів Держдепартаменту США. Серед недавно опублікованих депеш є також документи посольства США в Москві. Зарубіжна преса коментує чергові витоки.



"Боротьбу з опозицією клан Януковича - ненависних в Києві так званих "донецьких" - ховає за гаслами боротьби з корупцією. (...) Однак корупції менше не стає - вона просто одягається в новий одяг і обілюється", - констатує оглядач.


Жінкам необхідно, щоб російські медики в масі своїй змінили ставлення до вагітності та пологів".Персонал повинен поводитися з вагітними як з нормальними людьми, а не як з заручницями свого становища.



З одного боку, Україна на всіх вітрилах мчить у напрямку Європи, з іншого - країна наглухо загрузла в ностальгії за радянською епохою.




Більшість жителів України розчароване плодами останніх 20 років. "Відповідно до соцопитувань, незалежність від Росії підтримують близько 50%, а в 1991-му таких було близько 90%", - пояснює автор.



Бувало, поставало питання про поділ країни, але, звичайно, це дуже спірна модель, більшість населення у повсякденному житті діє досить прагматично, "коливаючись між українським і російським".


20 років тому провалом закінчилася спроба державного перевороту, спрямована проти президента СРСР Михайла Горбачова. Сьогодні тогочасні змовники відчувають себе мало не переможцями: демократія в Росії стала сприйматися як лайка.




Сьогодні більшість колишніх соціалістичних країн - життєздатні демократії з ринковою економікою. Колишні республіки СРСР теж переважно перейшли на ринкову економіку. Але більшість з них і досі живе за авторитарної системи, пронизаної корупцією.


Україна виявилася залучена в "перетягування каната" між Росією і Європейським Союзом. Від контролю над Україною залежить статус Росії як "євразійської імперії", вказав у 1997 році політолог Збігнєв Бжезінський.


У Москві  із задоволенням взяли до відома той факт, що Янукович скомпрометував себе перед Заходом і тим самим підірвав власну політику, яка розривається між Сходом і Заходом. "Незабаром Путін покаже Януковичу, що тільки він і може позбавити його ізоляції".


Після Помаранчевої революції, в результаті якої було досягнуто деяких зрушень у здійсненні демократичних реформ, від них не залишилося й сліду.


"Український лідер повинен зробити вибір між Європою і автократією. Якщо він обере останнє, українці навряд чи залишаться пасивними".


Відразу кілька джерел показали виданню листа, надісланого через BBM в неділю, із закликом "всім з усього Лондона" йти громити магазини на Оксфорд-стріт.


Винуватці погромів - не голодні люди і навіть не комуністи типу грецьких, а звичайні хулігани. Ідеологія британських заколотників зводиться до заяви деяких дівчат в інтерв'ю Бі-Бі-Сі: "Ми покажемо поліції і багатим, що можемо робити все, що нам на думку спаде".


"У більшості країн ЄС подібне звинувачення не стало б розглядатися в рамках суду, а було б справою парламенту. Однак в Україні Януковича все інакше, тут політика вершиться методами кримінального права."


Те, що відбувалося на дачі в Криму 18-21 серпня 1991 року, назавжди залишиться в пам'яті Михайла Горбачова.


"Я хочу заявити, що у мене немає жодної схильності до самогубства. Що трюки, які вони виконали з Кірпою і Кравченком, їм повторювати не варто. Я ніколи не покінчу своє життя самогубством"


Українська демократія, що зароджується, опинилася під загрозою. Процес Тимошенко, очевидно, став черговим, і найяскравішим, прикладом невблаганного сповзання до більш авторитарної системи правління.Заглядаючи вперед, багато спостерігачів жахаються, якими брудними і корумпованими можуть виявитися парламентські вибори в жовтні наступного року.


Половина швейцарцев являются дальними родственниками Тутанхамона. К такому выводу пришли генетики из Цюриха по результатам сравнения ДНК современных швейцарцев и мумифицированных останков египетского правителя.