Пн, 2024-04-29, 02:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 39 40 »


Жители Мафферсдорфа уверены, что им нечем гордиться, пишет Джампаоло Кадалану в статье, напечатанной в газете La Repubblica.



За результатами первинних підрахунків видання робить висновок, що в основі позитивного самопочуття, з погляду британців незалежно від їхнього віку, лежать "міцне здоров'я, вірні стосунки та робота, що дає насолоду".


"Якщо Тимошенко визнають винною, їй загрожує до 10 років тюремного ув'язнення і неможливість брати участь у майбутніх парламентських і президентських виборах. Якщо ж не визнають, Януковичу, очевидно, належить зіткнутися з набагато більш небезпечним політичним опонентом, ніж було б у разі відсутності вистави в Печерському районному суді".










Якщо намагатися все в країні робити, не беручи до уваги народ, і при цьому імітувати демократію, зрештою вийде ситуація, як в Африці, де лідери правлять по 20-30 років, - сказав Горбачов. - Найбільше мене турбує наша виборча система, те, як вони її зводять нанівець.


Експерт Національного центру запобігання природним лихам Сміт Дхармасароя прогнозує, що до 2100 року Бангкок стане ще однією Атлантидою, а якщо уряд не вживе заходів, це може статися вже до 2030-х років.


Зброя, вражальним чинником в якій є електромагнітний імпульс (ЕМІ), відтворює гамма-випромінювання, що утворюється після ядерного вибуху. Воно покриває значну площу і виводить з ладу всю електроніку, зокрема комп'ютери та автомобілі.


Завтра в американському Коннектикуті виставлять на аукціон малюнки і нотатки нацистського злочинця доктора Менгеле.


У січні туристи втекли з Єгипту й досі так і не повернулися, незважаючи на зусилля нового керівництва туристичної індустрії Єгипту.


Більшість колгоспів, які залишилися з радянських часів, проіснували досі лише тому, що за розпорядженням президента промислові підприємства та банки зобов'язалися взяти на себе їхнє фінансування.



"Армагеддон" - економічний і фінансовий апокаліпсис, настання якого побоюється американський президент Барак Обама, якщо американський політичний клас не схаменеться в найближчі дні.



Журі взагалі промахнулося, вважає експерт: Росія заслужила премію, але вручати її варто було Медведєву. Путін же занадто "дратівлива фігура".



Західна преса коментує рішення встановити пам'ятник прем'єр-міністру Російської імперії П. А. Столипіну. Путін запропонував членам уряду і парламентарям пожертвувати на пам'ятник місячну зарплату, а ті, мабуть, не противились.


У країні тривають акції під гаслом "Революція через соціальні мережі", міліція застосовує силу. Президент боїться дедалі сильнішої турбулентності в суспільстві.



Люди відчувають банальний страх перед тим, що Лукашенко може віддати наказ відкрити вогонь по демонстрантах.





Зміст 1047-ї серії: Медведєв ставить ультиматум олігархам - або я, або Путін. Але чому господар Кремля раптом ринувся в атаку? Тим часом Путін об'єднує під своїми знаменами блондинок і агрономів та утверджується в образі мачо.



Тисячі молодих бєларусів вже кілька тижнів регулярно протестують проти авторитарного режиму Олександра Лукашенка. Чи досягнуть вони успіху, залежатиме не в останню чергу від Москви.




До "релігійного бізнесу" виникають питання, тим більше що в останні місяці знайдено сховища з коштовностями і грошима, задекларовано майно на сотні мільйонів або навіть мільярди доларів, звучали звинувачення у відмиванні грошей.


Деякі аналітики припустили, що розслідування - спроба Януковича приборкати політичний вплив усіх олігархів. Приблизно те ж саме зробив Путін 10 років тому в Росії, консолідуючи владу.


Нервозність навколо євро не припиняється, однак у сьогоднішнього хаосу є альтернативи. Die Welt представляє можливі варіанти.



Корабельна аварія теплохода "Булгарія" з гігантською кількістю жертв - типово російська трагедія, ймовірні причини якої - старезна техніка радянських часів і всепроникна практика корупції та байдужості. "Росія гниє, і ніхто не хоче брати цього до відома".