Пт, 2024-04-26, 23:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 88 89 »

 

 

Співробітники Служби безпеки України припинили у Донецькій області діяльність несанкціонованого міжнародного каналу зв’язку, який використовували терористи.


 

 

Сайт Міністерства освіти і науки України не працює через Ddos-атаку, що відбулася у вихідні. Про це повідомили в прес-службі відомства.


 

Із України впродовж цього року вислано 14 злодіїв у законі. Про це повідомив виконувач обов’язків глави Національної поліції Вадим Троян на своїй сторінці у Facebook.


 

 

Международная экспертно-журналистская команда Bellingcat опубликовала расследование о военных действиях российской армии на востоке Украины летом 2014 года.


 

 

У Польщі висунуто звинувачення 30-річному поляку за висловлювання погроз українцям та за заклик до ненависті на національному ґрунті.


 

Комітет захисту журналістів (CPJ) повідомив про зменшення у 2016 році кількості загиблих журналістів через здійснення ними професійної діяльності, але зазначив, що число загиблих у зонах військових конфліктів зростає.


 

 

Доступ украинских правоохранителей к международным базам данных упростит возврат коррупционных активов.


 

 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що в київській квартирі, в якій знайшли речі екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова, правоохоронці виявили багато цікавих документів.


 

 

Жовтневий райсуд Полтави відмовився дати дозвіл на арешт підозрюваного в кіберзлочинах Геннадія Капканова, якого шукали правоохоронці 30 країн світу протягом 4-х років.


 

Поліція Нью-Йорка розшукує чоловіка, який забрав з броньованої інкасаторської машини контейнер із золотом вагою 36 кілограмів.


 

 

Фамилии еще двух объявленных в розыск украинцев-сообщников Фирташа в испанской прокуратуре пока не называют.


 

 

У Херсоні співробітники СБУ спільно з податковою міліцією області викрили діяльність мережі підпільних казино.


 

Каждый третий житель Европы и Центральной Азии считает, что коррупция является одной из самых больших проблем его страны, что чиновники и законодатели крайне коррумпированы.


 

До справи про спробу придушення Майдану, що розглядалась у Міжнародному кримінальному суді у Гаазі, буде долучено документи, передані родинами Небесної сотні.


 

 

СБУ перекрила несанкціонований канал зв'язку з тимчасово окупованим Кримом, який можливо контролювався спецслужбами РФ.


 

 

Електронне декларування майна держпосадовців, що завершилося в Україні 31 жовтня, є прогресом у боротьбі з корупцією, але конкретні справи потрібно довести до суду.


 

 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прогнозує через рік-півтора збільшення кількості злочинів, скоєних рецидивістами, які звільнятимуться за так званим "законом Савченко".


 

З початком АТО правоохоронці та влада не змогли евакуювати з окупованих російською гібридної армією територій громадян України, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі та були засуджені українськими судами до 2014 року.


 

Колишній президент України Віктор Янукович підписував "укази" після своєї втечі в Ростов-на-Дону. Про це свідчить лист Генеральної прокуратури Російської Федерації, оприлюднений генпрокурором України Юрієм Луценком у Facebook.


 

 

Трагедія сталася в лісовому регіоні, населеному індіанцями, в громаді Шірінгамату Альто. Це одна з 300 місцевих громад індіанців, у життя яких держава втручається у виняткових випадках.