Пт, 2024-04-26, 12:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 88 89 »

 

 

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі у вівторок 27 вересня засудив ісламіста з Малі до 9 років ув'язнення за знищення стародавніх святинь у Тімбукту.


 

 

Марк Девід Чепмен, 35 років тому засуджений за вбивство лідера групи "Бітлз" Джона Леннона не зміг переконати профільну комісію в тому, що заслуговує умовно-дострокового звільнення.


 

 

У квартирі затриманого за хабарництво колишнього тимчасового виконувача обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка під час обшуку виявлено понад 4,5 млн гривень.


 

 

Практично від самого початку Войцех Балчун бачить в компанії тільки схеми. "Я передбачав, що це проблема, але не передбачав, що це настільки серйозна проблема.


 

 

Національне антикорупційне бюро оприлюднило інформацію з "чорної бухгалтерії Партії регіонів", в якій фігурує екс-радник Януковича Пол Манафорт.


 

 

Представитель олимпийского комитета Черногории и еще два человека были ограблены в Рио 8 августа.


 

 

Національна поліція повинна точно визначити підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, а вже потім оприлюднювати їхні фотороботи.


 

 

Як визнали в розвідках, існуючі системи збору даних практично не дозволяють виявляти таких терористів і запобігати масовим убивствам, які вони готують.


 

 

У торговельному центрі Olympia в Мюнхені (Німеччина) пролунали постріли. Поліція підтвердила повідомлення про загиблих, є поранені.


 

В Україні активізувалася "лісова мафія", яка займається незаконною вирубкою дерев. Про це повідомила в.о. голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич, повідомляє прес-служба відомства.


 

У справі щодо теракту в аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі з'явилися 17 нових підозрюваних, з яких 11 - громадяни Росії. Суд у Туреччині у вівторок 5 липня санкціонував їхній арешт.


 

 

Суд Преторії засудив південноафриканського легкоатлета-паралімпійця Оскара Пісторіуса до шести років позбавлення волі за умисне вбивство подруги Ріви Стінкамп.


 

Солом'янський районний суд Києва обрав для керівника ТОВ "Надра Геоцентр" Сергія Свіченка, який також є фігурантом у "справі Онищенка", запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 5 мільйонів гривень.


 

У прикордонному Перемишлі на південному сході Польщі у неділю 26 червня 2016 року відбулася спроба перешкодити процесії греко-католиків та православних, які після панахиди за українськими героями йшли з собору на місцевий військовий цвинтар.


 

Правоохоронці затримали одного з організаторів злочинної схеми з розкрадання скрапленого газу, що діяла в часи правління екс-президента Віктора Януковича, колишнього заступника міністра економіки та екс-голову аукціонного комітету з продажу нафти.


 

Фанат расстрелял участницу американской версии шоу "Голос" Кристину Гримми во время концерта во Флориде. Певица получила тяжелые ранения и позднее скончалась в больнице.


 

Служба безпеки перевіряє можливу причетність громадського об'єднання "Український вибір", ініціатором створення якого є колишній голова Адміністрації президента Віктор Медведчук, до сепаратистської діяльності.


 

Верховній Раді пропонують встановити кримінальну відповідальність за використання картки іншого народного депутата України (в тому числі дубліката) під час реєстрації та голосування за допомогою електронної системи "Рада".


 

Правоохоронці в результаті обшуків у домоволодінні затриманого першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації, Героя України Миколи Романчука знайшли велику суму іноземної валюти, золото, столове срібло та фашистські хрести.


 

 

Військова прокуратура затримала п'ятьох прикордонників, які організували систему збору хабарів з людей за позачерговий проїзд через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорськ".