Пт, 2024-04-26, 18:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 97 98 »


Кількість загиблих в результаті повеней у Таїланді за останні місяці досягла 740 осіб, повідомляє у п'ятницю місцева влада. За офіційними даними, 730 людей загинуло в центральному регіоні країни, ще троє вважаються зниклими без вісті.




Эпицентр землетрясения находился на глубине 115 км, в 123 километрах к северу от Керема (в 220 км от столицы страны, города Порт-Морсби).



Землетрус магнітудою 6,7 стався в ніч на неділю в мексиканському штаті Герреро, за попередніми даними загинули 3 особи.




На Гаваях почалося виверження вулкана Кілауеа, який є одним з найактивніших на планеті. Він викинув стовп лави і попелу заввишки декілька сотень метрів.


На Гаваях почалося виверження вулкана Кілауеа, який є одним з найактивніших на планеті. Він викинув стовп лави і попелу заввишки в декілька сотень метрів. Подивитися на захопливе видовище сходу потоків лави зібралися десятки туристів.



Під одним з найбільших льодовиків Ісландії науковці виявили ознаки невідворотного виверження вулкану Катла. За їхніми прогнозами, трапиться це вже невдовзі, і це виверження може стати одним з найсильніших в історії острова за останнє століття.




Влада південноазійської держави повідомляє, що приблизно 10 тисяч родин постраждали через несприятливі погодні умов. Особливо важка ситуація склалася на півдні країни.



Лісові пожежі вже знищили 40 будинків, сотні людей довелось евакуювати. Зараз із вогнем борються загони пожежників. Упоратися зі стихією влада Австралії планує вже за кілька днів.



Очаг землетрясения, как сообщают американские сейсмологи, залегал на глубине 37,7 километра, тогда как по информации метеорологического управления Японии, глубина составила 30 километров.



Землетрясение магнитудой 5,2 произошло на востоке Японии, недалеко от Токио.
Эпицентр землетрясения находился в 136 км от столицы, на глубине 24,7 км.


Как сообщил представитель пожарной службы Майкл Эрнандес (Michael Hernandez), пожар мог вспыхнуть из-за нескольких причин, среди которых костры, оставшиеся на местах ночевки бомжей.




Як повідомили представники місцевої влади, смерчі торкнулися кількох міст у штатах Алабама, Міссісіпі, Луізіана й Джорджия.




Траси Грузії завалені снігом .Через Із-за сильні снігопади, що продовжуються вже третій день, в Грузії сповільнено рух машин на низці автотрас, знеструмлені десятки населених пунктів.



Власти Японии в субботу впервые допустили журналистов на территорию аварийной АЭС "Фукусима-1"; работники СМИ говорят о разрухе на ядерном объекте, поврежденном после землетрясения и цунами 11 марта.


Число жертв нового землетрясения в провинции Ван на юго-востоке Турции возросло до 10 человек. По данным Управления по чрезвычайным ситуациям при правительстве страны, из-под завалов извлечены живыми 27 человек.



На юго-восточное побережье Австралии обрушился сегодня крупный град. По словам очевидцев, куски льда по своим размерам не уступали мячам для игры в гольф.


Землетрус магнітудою 5,6 стався в провинції Ван у середу ввечері, його епіцентр припав на повіт Едреміт.


Мощный шторм, бушующий в Беринговом море, надвигается на западное побережье американского штата Аляска и Чукотский полуостров в России. С таким предупреждением выступила Национальная метеорологическая служба США.


У В'єтнамі в результаті найсильнішої за останні 10 років повені, викликаної мусонними дощами в центральних і південних районах країни, загинули близько 100 людей.


Жителі американського штату Оклахома стали свідками потужного торнадо. Вихор протримався біля землі близько півгодини і за цей час встиг зруйнувати кілька ферм.