Пт, 2024-04-26, 02:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 97 98 »

Серия землетрясений магнитудой до 5,6 балла произошла в американском штате Оклахома. Сначала были зафиксированы толчки силой 2,7 и 5,2, затем - 5,6 балла. Несколько человек обратились за медицинской помощью сразу после землетрясения.


45 шахтарів витягнули на поверхню, вісім людей загинули, передає агентство Сіньхуа з посиланням на штаб рятувальної служби.



В результате аварии на автомагистрали M5 на западе Великобритании несколько человек погибли, и по меньшей мере 35 человек пострадали.





Не менше шести осіб загинули і декілька пропали без вісти в результаті стихії, що обрушилася в п'ятницю на італійську область Лігурія, повідомляє телеканал Sky TG24 з посиланням на рятувальників. За його даними, серед загиблих - двоє дітей.


К концу года в западной части Антарктиды может появиться огромный айсберг, сопоставимый по площади с Берлином. Трещина, появившаяся в дрейфующих льдах у ледника Пайн-Айленд продолжает расширяться.



Видання зазначає, що днями було оприлюднено доповідь Міжурядової групи експертів зі зміни клімату, виходячи з якої Земля стає все більш проблемним місцем для проживання людини, а погода, зокрема і зимова, починає доходити до крайньої межі.

 

Тріщина, яка з'явилася в крижині, що дрейфує біля льодовика Пайн-Айленд на Західно-Антарктичному крижаному щиті, продовжує розширюватися.



За даними влади, зараз близько мільйона жителів штатів Нью-Йорк, Массачусетс, Коннектикут, Нью-Джерсі, Пенсильванії і Нью-Гемпшира залишаються без електроенергії. У перші після удару стихії дні таких було майже 2,2 мільйона. Очікується, що повністю електропостачання буде відновлено не раніше п'ятниці.


Згідно з коротким резюме доповіді науковців, повну версію якої буде представлено за кілька тижнів на конференції в Уганді, вже найближчим часом цивілізації доведеться зіткнутися з руйнівними дощами, повенями, ураганами і найсильнішою посухою.


Представники Tepco, компанії-оператора АЕС, оголосили в середу, 2 листопада, що в пробах повітря, узятих у реакторі, виявлений радіоактивний газ ксенон, поява якого є ознакою реакції ядерного розподілу.


Літак польського національного авіаперевізника - авіакомпанії LOT - кружляв над Варшавою. Як передає Gazeta.Pl, наземні служби очікували аварійної посадки. У лайнера Boeing 767, що летів з Нью-Йорка, виникли проблеми з шасі.


Науковці з Колорадського університету висловлюють побоювання, що природних ресурсів може просто не вистачити, щоб прогодувати всіх.


Сильные снегопады обрушились на северо-восток США, став причиной серьезных сбоев в транспортном сообщении и оставив без света около 1,5 млн человек.


Аеропорт, вокзали, транспортні вузли всі під водою. З країни майже неможливо вилетіти, останні авіаквитки перепродують за шаленими цінами, в країні паніка та бійки.


Количество жертв худшего за пять десятилетий наводнения в Таиланде уже приближается к 400. Статистика не успевает за сообщениями о погибших. От наводнения в общей сложности пострадали не менее 3 млн человек. Под водой оказались практически две трети Таиланда.


Сильний землетрус магнітудою 6,9 стався на півдні Перу в п'ятницю в другій половині дня. За даними Геологічної служби США, епіцентр підземних поштовхів перебував у 50 км на південь від прибережного міста Іка і залягав на глибині 15 км.


У Бангкоку вода прорвала дамбу в каналі Пра Кханонг. Розпочалося затоплення вулиць у діловій частині міста, повідомив глава муніципального округу Клонг Тоєй Вірапат Чайванукіт. За його словами, в дамбі утворилася дірка завдовжки 10 метрів, і вода почала затоплювати вулицю Сухумвіт в районі 48-го і 50-го провулків Сухумвіт.


Вчені нагадують випадок, коли 73 тис років тому виверження вулкана на острові Суматра викликало жахливу демографічну кризу. Тоді сірчані дощі тривали протягом шести років, а хмара попелу практично повністю приховала сонце. На Землі вижили тільки десять тисяч людей.


Катастрофічна повінь у Таїланді призвела до паніки серед місцевого населення. Велика вода затопила 28 з 76 провінцій королівства. Повільно, але неухильно йде під воду столиця країни Бангкок



NASA було вимушене евакуювати загін астронавтів з підводної лабораторії Aquarius біля узбережжя Флориди.