Сб, 2024-04-27, 06:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 60 61 62 63 64 ... 97 98 »


У Ренійському районі Одеської області через підтоплення було припинено енергопостачання в п'яти населених пунктах - селах Орлівка, Нагірне, Плавні, Котловина і Новосільське.




Зі слів очевидців, в республіці Хакасія в будинках гойдалися люстри, тремтіли меблі. Одночасно в Новосибірській області жителі висотних будинків відчули невеликі поштовхи.



Одними з перших під водою ризикують опинитися чиновники з елітного селища Конча-Заспа. Причиною цього може стати будівництво розкішних будинків, яке українські VIPи провадять прямо в заплаві Дніпра, через що весняним водам нікуди буде подітися.


Повінь у Болівії, викликана безперервними зливами, призвела до загибелі десятків людей, близько десяти тисяч сімей втратили дах над головою.




Крижини, які несе течією, знищують все на своєму шляху. Кілька десятків закладів - водні бари, дискотеки, кафе - були зірвані зі своїх місць і зсунуті вниз за течією на 20 метрів.



У Румунії через сильні снігопади минулої ночі заблоковані найбільші автостради. Найбільше постраждали східні повіти країни, де оголошено оранжевий код небезпеки.




"Катастрофическая ситуация складывается с виноградниками, от морозов пострадало около 12 тыс га плодоносящих насаждений.



У Криму в середу через пориви вітру, які сягатимуть 30 метрів за секунду, Керченська протока закрита для проходження суден, переправа "Керч - Кавказ" не працює.


В понедельник, 6 февраля, около побережья Филиппин произошло землетрясение магнитудой 6,8. По меньшей мере, один человек погиб, есть раненые. Местное телевидение передает, что погиб ребенок.




В Австралії через розливи річок, викликаних зливами, в штатах Новий Південний Уельс і Квінсленд оголошено надзвичайний стан. З міст Мітчелл, Боллон і Морі евакуйовано жителів.



Біля берегів Папуа-Нової Гвінеї (Океанія) затонув пором MV Rabaul Queen, на борту якого перебували близько 350 людей.



На 23-м километре автодороги Адлер - Красная Поляна, в 50 м от южного портала тоннеля "Скальный" в 21:30 мск сошла первая лавина объемом 3 тыс. кубометров.



Серія вивержень вулканів в середині 13 століття могла бути одним із спускових механізмів "малого льодовикового періоду" - епохи сильного похолодання клімату в пізньому Середньовіччі і в Новому часу заявляють американські геофізики.



Степень предполагаемой геомагнитной бури на планете оценивается в пределах "умеренной или сильной". "Солнечный шторм" подобной силы последний раз наблюдался в 2003 году.



20 січня у Німеччині сталася масова ДТП за участю більше, ніж 50 автомобілів. Жертвами аварії стали три людини, ще 35 отримали поранення.



На півдні Сербії в гірських районах перекрито автомобільні траси. Висота заметів досягає півтора метра. Частина населених пунктів знеструмлена.


На Бортницькій станції аерації очищаються всі побутові стічні води Києва, а також стоки промислових підприємств після первинної їх очистки на самих заводах. Крім київських стічних вод, станція аерації приймає також стоки, які надходять з міст Київської області: Ірпеня, Вишневого, Ворзеля, Гостомеля, Борисполя, Вишгорода, Бучі та Коцюбинського.



Капітан затонулого італійського судна Costa Concordia Франко Скеттіно припустився помилки у своїх рішеннях. Про це повідомляє агентство France-Presse з посиланням на власника лайнера, судноплавну компанію Costa Crociere.



Прокуратура тосканської провінції Гроссетто порушила кримінальну справу за фактом корабельної аварії і загибелі людей.



Південнокорейський танкер затонув у неділю, 15 січня, в Жовтому морі, загинули три особи.