Пт, 2024-03-29, 12:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 104 105 106 107 108 ... 127 128 »

Тінейджер на Citroen переполошив британську поліцію: втікаючи від переслідування патрульного екіпажу, він влаштував перегони по смузі зустрічного руху швидкісної автодороги, ледь не протаранивши кілька машин, тільки для того, щоб похвалитися перед друзями.


Министерство транспорта США выдало разрешение на эксплуатацию первого летающего автомобиля – Terrafugia Transition, который теперь сможет передвигаться по дорогам общего пользования.



Індійська компанія Tata Motors випускає найдешевший у світі автомобіль "Нано". Машина завдовжки 3,1 метра, розрахована на п'ятеро осіб, коштує 100 тис рупій (1979 доларів).






Принять участие в лотерее могут молодые мужчины и женщины. Жители штата, которые согласятся пройти процедуру стерилизации, получат шанс выиграть автомобиль Tata Nano местной сборки, телевизор или кухонный блендер.

 

Ксеноновая лампа с D-цоколем чаще всего производится на заводе Philips или Osram, и может иметь цоколь D1S, D2S, D2R, D4S. А также существуют дубликаты таких ксеноновых ламп, произведенные в Кореи.




Компанія "Хюндай Моторс Україна", офіційний дистриб'ютор автомобілів торгової марки Hyundai в країні, в січні-квітні реалізувала 4781 автомобіль цієї марки, що в 2,7 разів перевищило аналогічний показник за минулий рік.


З виходом "на пенсію" купе Bugatti Veyron життя цього сімейства гіперкарів не закінчилося. Швидше, навпаки. Тільки що був представлений виготовлений в єдиному екземплярі родстер Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc (Біле золото).



У містечку Барбакоас, який розташований в Колумбії, почалася дуже незвичайна акція протесту, передає журнал "Колеса". Понад 250 жінок офіційно оголосили так званий "Страйк схрещених ніг" доти, поки влада не відремонтує дороги. Вірніше, дорогу - вона в Барбакоасі тільки одна.



Машину пофарбовано в спеціальний блакитний колір Naval Blue, а всередині оздоблено білою шкірою і вставками з тику. За задумом творців, таке оздоблення має викликати асоціації з розкішними яхтами.

 

В то время как цены на бензин безудержно растут, все больше водителей интересуются установкой газобаллонного оборудования (ГБО).




Найменшу вантажівку у світі зробила індійська компанія Tata. Її маса складе приблизно півтонни, вона буде оснащена одноциліндровим дизельним двигуном об'ємом 350 кубічних сантиметрів, який буде розташований на задній осі.


Jaguar приступив до тестів нового купе, яке, найпевніше, матиме ім'я XE, а може навіть F-Type. Нова модель стоятиме на сходинку нижче за нинішнє купе серії XK (і хай вас не бентежить схожість зовнішнього вигляду цієї машини і XK - перед нами так званий "мул", де старий кузов одягнений на нову платформу).



Німецький концерн Volkswagen оголосив про розробку справжнього автопілота для автомобілів. Проект отримав назву HAVEit (Highly Automated Vehicles for Intelligent Transport). Головна заслуга нового автопілота полягає в тому, що він здатен самостійно керувати автомобілем на автобані.



Прем'єра Porsche 550 відбудеться не раніше 2014 року.



В попытке найти источники краткосрочного финансирования руководство Saab, подконтрольного голландской компании Swedish Automobile, ведет переговоры с различными фондами, однако предупреждает, что пока нет гарантий того, что диалог будет успешным.


Слідом за компанією Aston Martin, що запустила в серію мініатюрну модель Cygnet, виробник спорткарів Lotus також оголосив про плани випуску аналогічної моделі. Дивлячись на перші офіційні зображення моделі, названої Ethos, можна подумати, що британці націлені на найдоступніший сегмент.




Англійці пішли у фарватері моди на електромобілі: концепткар приводять у рух чотири електромотори – по одному на кожне колесо. Незвично тут те, що для заряджання акумуляторів використовуються мініатюрні газотурбінні двигуни. Заявлені динамічні характеристики - позамежні. Суперкар здатен набирати "сотню" лише за 3,4 с.




Компанія BMW офіційно представила свою "гарячу" малолітражку Mini в новому кузові "купе". Насправді новинка, як і хетчбек, має троє дверей, але занижений дах і круто нахилені переднє і заднє скло справді споріднюють її зі спорткупе.


За основу новинки Mercedes візьме модель ML і додасть її кузову стрімкіших форм за рахунок заниженого похилого даху і заваленого лобового скла.


Российский гибрид "Ё-мобиль" стоимостью от 360 тысяч рублей за счет экономии бензина будет окупаться за пять лет, заявил президент группы "Онэксим" и совладелец "Ё-Авто" Михаил Прохоров.