Чт, 2024-04-25, 18:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 105 106 107 108 109 ... 127 128 »


Российский гибрид "Ё-мобиль" стоимостью от 360 тысяч рублей за счет экономии бензина будет окупаться за пять лет, заявил президент группы "Онэксим" и совладелец "Ё-Авто" Михаил Прохоров.




На первой строке рейтинга находится бразильский город Сан-Паулу, за ним следует столица Китая Пекин. Замыкает список Вроцлав (Польша).


В Інтернеті з'явилися перші фотографії BMW M5, хоча офіційна презентація пройде трохи пізніше.


Нині найменшим позашляховиком марки Mercedes-Benz є модель GLK. Яка, насправді, не така вже й компактна як на сучасні мірки. Саме тому німці збираються через кілька років представити кросовер на платформі нового А-класу.



BMW вирішила запатентувати зовнішній вигляд свого чотиридверного купе. Судячи з усього, прем'єра такої машини відбудеться вже в найближчому майбутньому - цілком імовірно, що модель 6GT ми побачимо у вересні на автосалоні у Франкфурті.




Причиной отзыва стала с неисправность подушки безопасности на переднем пассажирском сидении, которая может не сработать в случае аварии.



Компанія Google зібралася істотно посприяти популяризації електромобілів. Інтернет-гігант пропонує своєму персоналу безкоштовну зарядку їхніх електромобілів, якщо такі у працівника є. Станції будуть розміщені по всій Каліфорнії.


Volvo, Concept Universe є передвісником нового шикарного седана, який має з'явитися на ринку в найближчі рік або два.


Німці оприлюднили офіційні фотографії Mercedes-Benz M-класу наступного покоління і розкрили деякі дані про новинку.




Сьогодні Opel оприлюднив "живі" фотографії автомобіля, який покажуть широкій публіці у вересні у Франкфурті (продаж в Європі почнеться восени).



Компанія BMW представила хетчбек першої серії нового покоління. Поки що доступні лише фотографії і технічні характеристики, але вже в липні має відбутися їздова презентація "одиниці".



По максимальній швидкості Gallardo залишився непереможеним: він здатний набирати 324 км/год. Суперкар Audi залишився повільнішим на 7 км/год.



Есть, на что гневаться и жаловаться... Но, несмотря ни на что, нам все равно надо ездить. А если так, то пусть хоть что-то нам в этом помогает. И пусть это будет Вежливость.


Дуже своєрідно вирішила відзначити фірма Audi ювілейний тридцятий щорічний зліт шанувальників автомобілів Volkswagen-Audi Group - Worthersee Tour.




Местная полиция собирает и транспортирует на автостоянки эти оставленные машины, которых на данный момент насчитывается уже более сорока.




Депутати наголосили на необхідності скасування техогляду автомобілів, що не використовуються у комерційних цілях, оскільки він давно перетворився на формальність і спосіб "збору данини" з водіїв.



Возглавил рейтинг Toyota Urban Cruiser с расходом 5 л на100 км. Второе и третье места достались соответственно FIAT Sedici и BMW X3, расходующим примерно 5,5 л на 100 км.



В конструкції широко використовується алюміній. Машина має двері типу гільйотини і оброблений шкірою, карбоновими й алюмінієвими вставками салон.


Компанія АвтоВАЗ ще взимку припинила випуск "п'ятірок", а зараз готується припинити виробництво моделі 2107. Зараз відбувається поступове перенесення "сімок" на ІжАвто



Эдвард страдает "мехафилией", и ему это нравится. Мехафилия или механофилия, - это сексуальное влечение к механизмам: автомобилям, велосипедам, вертолетам, самолетам.