Пт, 2024-04-26, 17:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 103 104 105 106 107 ... 127 128 »


Мастер-самоучка Виталий Адаричев из Горловки Донецкой области собрал лимузин из старенького Mercedes-116 и четырех выброшенных холодильников. Получился эксклюзивный автомобиль.



Все производимые в США легковые автомобили и пикапы с 2025 года должны будут потреблять не более 4,32 л топлива на 100 км пути.



Останнім часом в Україні спостерігається ріст продаж автомобілів. Насамперед це стосується недорогих (вартістю близько 100 тисяч гривень) автомобілів.




Компания Mercedes Benz выпустила два эксклюзивных автомобиля Zetros 2733, предназначенных для комфортабельных путешествий по бездорожью. Внутри огромных грузовиков размещены несколько шикарных комнат с подогреваемым полом



Эксперты компании проанализировали 50 тысяч страховых полисов на автомашины в возрасте от трех до восьми лет и на основании полученных результатов составили рейтинг надежности.


Дизайн майбутньої новинки сильно змінять. Це буде самостійна модель, подібна до Nissan Juke і Mini Countryman.


До автосалону у Франкфурті Maserati готує одразу три новинки - позашляховик і два люкс-седани. Про останні поки що відомо зовсім небагато. Очікується, що італійці привезуть на автосалон нове покоління представницького седана Quattroporte, який прийде на зміну моделі, що випускається з 2003 року.


За офіційною заявою представників англійської марки, цілком можливо, що гаму модифікацій Range Rover Evoque поповнить відкрита версія. Донедавна кросовери-кабріолети вважалися чимось з розряду фантастики, хоча подібні концепт-кари не раз демонстрували автовиробники.


На німецьких дорогах очевидцям вдалося зробити знімки наступного покоління Porsche 911 практично в готовому вигляді. Весь камуфляж на цьому випробувальному зразку обмежується напівпрозорими наклейками на фарах, покликаними трохи замаскувати їхні реальні форми.

Украинские автопроизводители в первом полугодии 2011 года увеличили производство легковых автомобилей до 45 400 единиц, что на 66,5 процента превышает показатель аналогичного периода 2010 года, сообщила Госслужба статистики.



Показатель удовлетворенности Skoda составил 88,4%. Второе место досталось Porsche (87,6%), третье – Lexus (87,1%).


Експерти склали список моделей, у яких поломки електроніки становлять найбільший відсоток з-поміж усіх несправностей.



Самым продаваемым автомобилем в Европе по итогам первого полугодия стал Volkswagen Golf. За первые 6 месяцев текущего года европейские покупатели приобрели 253.288 автомобилей этой модели.


Американський виробник гіперкарів Shelby Supercars готує 1350-сильний автомобіль, який повинен обігнати Bugatti Veyron. Екстремальному спорткупе дали ім'я Tuatara на честь новозеландської ящірки



Transition є легким літаком, який може трансформуватися в звичайне авто, складаючи крила. Апарат здатний літати зі швидкістю до 185 км/год і нести вантаж вагою майже 430 кг, споживаючи близько 19 літрів палива за годину польоту.



Студенты частного инженерного института из штата Пенджаб на севере Индии разработали оригинальный автомобиль, особенностью которого является его экономичность – эта машина может пройти 250 километров на одном литре бензина



Працівників заводів Chrysler у США вдруге за рік впіймали за розпиванням спиртних напоїв і курінням марихуани під час робочої зміни. Відповідні порушення виявив телеканал Fox 2 News, який зробив скандальні документальні кадри.



Юрист, керівник громадського проекту "Дорожній контроль" Ростислав Шапошников повідомив, що зупинка автомобіля з метою проведення техогляду на дорозі є незаконною.



Ковалі з прізвищем Зейкан із Закарпаття своїми руками зробили суперкар. Правда, як стверджують творці диво-авто, на доопрацювання з їх фінансовими можливостями піде ще близько року.



ДАІ планує вже з осені вийти на дороги, маючи в своєму арсеналі мобільні станції діагностики автомобілів. Мета благородна - після скасування ТО міліція прагнутиме не допустити на дороги несправні авто.