Пт, 2024-04-26, 20:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2009 » Серпень » 7 » Фіналу ЄВРО-2012 у Києві не буде - рішення УЄФА
08:46
Фіналу ЄВРО-2012 у Києві не буде - рішення УЄФА
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

В рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року УЄФА ухвалив рішення розмістити у Варшаві Міжнародний центр, який вестиме трансляцію матчів першості (International Broadcasting Center, IBC). Це рішення є непрямим підтвердженням того, що фінальний матч ЄВРО-2012 відбудеться саме там, а не в Києві, пише Коммерсант"Ъ"-Украина.

У Держкомтелерадіо стверджують, що до цього місце проведення фіналу і місце розміщення IBC співпадали. У свою чергу у Федерації футболу України вважають за краще не коментувати цю інформацію.

В середу пізно увечері державне інформаційне агентство "Укрінформ" повідомило, що виконком УЄФА ухвалив рішення розмістити у Варшаві Міжнародний центр для трансляцій матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Він буде розташований на території виставкового центру Expo XXI.

Коментуючи рішення УЄФА, у Федерації футболу Польщі заявили, що вибір між Києвом і Варшавою був зроблений на користь польської столиці з тієї причини, що вона ближче до європейських столиць, а це "сприятиме коротшому часу авіаперельотів і регулярнішому авіасполученню з іншими країнами континенту".

Крім того, в УЄФА звернули увагу на те, що Польща входить в Євросоюз, а це дозволить усунути труднощі при перетині кордонів персоналом IBC і перевезенню необхідного устаткування. Тим часом розміщення IBC у Варшаві фактично означає, що фінальний матч ЄВРО-2012, який раніше планувалося провести в Україні, відбудеться в Польщі.

IBC - це комплекс апаратури, призначеної для забезпечення прямої трансляції футбольних матчів. Як відомо, за всю історію УЄФА були всього два чемпіонати Європи з футболу, проведення яких розділили між собою дві держави. Євро-2000 приймали Бельгія і Нідерланди, а Євро-2008 - Швейцарія і Австрія.

У обох випадках розташування центру трансляцій, безпосередньо залежало від того, в якому місті проводився фінальний матч. Так, в 2000 році IBC розмістили в Роттердамі (Нідерланди), а в 2008 році - в столиці Австрії Відні. Там же відбулися фінальні матчі чемпіонатів Європи.

"Як правило, місце розташування Міжнародного центру трансляції матчів співпадає з місцем проведення фіналу, - розповів вчора директор департаменту телебачення і радіомовлення Держкомтелерадіо Сергій Абрамов.- Коли ми отримали інформацію про розміщення IBC в Польщі, то відразу вирішили, що фінал проводитиметься у Варшаві. Формально так і повинно бути".

Разом з тим в Держкомтелерадіо наголошують: УЄФА поки не підтверджує, що фінал чемпіонату відбудеться не в Києві.

"Сьогодні вранці ми звернулися до представників УЄФА в Україні. Рішення поки немає, воно повинне бути прийняте в листопаді. Нам дано термін, щоб вирішити всі проблеми інших міст (Донецьк, Львів і Харьків- ред.).

Те, що Київ братиме участь в чемпіонаті, сумніву не викликає, заявив пан Абрамов.

У Федерації футболу України відмовилися коментувати нову інформацію щодо місця проведення фінального матчу.

"Використовуйте тільки офіційну інформацію, надану УЄФА, - порадив голова прес-служби федерації Сергій Васильєв.- До 30 листопада, коли буде затверджений остаточний список міст-учасників чемпіонату, взагалі не варто обговорювати це питання, тим більше всякого роду провокаційні повідомлення".

Тим часом джерело "Ъ", обізнане про хід переговорів з УЄФА, вважає, що рішення про розміщення IBC в столиці Польщі не залишає Україні шансів на проведення фінального матчу чемпіонату в Києві.

"Можливо, в УЄФА завчасно не хочуть обнародувати таку погану для України новину. Втім, поки є якась надія, проте дуже примарна", - зазначив співрозмовник "Ъ".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 3820 | Додав: holos
Всього коментарів: 2
0  
2 ВУЙКО!   (2009-08-07 10:45) [Материал]
Я гордий, що Українець! Комуняку - на гілляку! До чого Сталін країну довів! Дякую тобі Боже, що я не москаль!

0  
1 thepiratebay.name   (2009-08-07 09:54) [Материал]
вот так i новина

ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ