Чт, 2024-03-28, 12:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 88 89 »

 

У Києві сильно зросла кількість викрадень авто. За статистикою ГУ НП Києва, за два місяці 2016 року вкрадено 357 транспортних засобів, а це на 44% більше, ніж за аналогічний період минулого року.


 

Американський уряд назвав причиною збою електропостачання в Україні в грудні 2015 року хакерську атаку. Про це йдеться у звіті Міністерства внутрішньої безпеки США, оприлюдненому 25 лютого.


 

У справі про розслідування злочинів під час Євромайдану проходять 276 осіб. Про це повідомив начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк.


 

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу жоден український солдат не загинув, а двоє дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Под Минском сотрудники правоохранительных органов Белоруссии задержали предполагаемого наркокурьера с крупной партией героина.


 

В столице в одном из офисов взорвался букет цветов, который курьер доставил для директора. Как сообщает сайт Главного управления Нацполиции Киева, ЧП произошло вечером 3 февраля.


 

«Нарушала и буду нарушать всегда», — заявила водитель авто. Когда ей показали, что она сломала стол, она сказала: «Слушайте, моя сумка стоит больше, чем все ваше отделение, быстро ее поднимите».


 

Жена главы Департамента по борьбе с торговлей людьми Национальной полиции Украины Виталия Глуховери приобрела новый Toyota Land Cruiser.


 

 

Официальный доход Ирины Немец за 10 лет оказался в 10 раз меньше стоимости приобретенной машины


 

Національна поліція України затримала німецького хакера, який організовував DDos-атаки на сайти інтернет-магазинів з метою шантажу. Про це повідомляється на сайті відомства.


 

 

Судебные приставы в Приморье арестовали свадебные платья в салоне предпринимательницы, не желавшей выплатить долг по решению суда.


 

Бразильський мотоцикліст під ніком RZ3 виклав на YouTube відео, на якому відображено, як його намагаються пограбувати, атакувавши на швидкості 150 км/год.


 

Група бойовиків в середу, 20 січня, увірвалася в університет на північному заході Пакистану. У кампусі в цей час перебували понад 3,5 тисячі осіб. Для спецоперації залучили армію і вертольоти.


 

 

Количество погибших в результате атаки на отель в столице Буркина-Фасо Уагадугу, возросло до 28, ранения получили 54 человека.


 

У Туреччині затримано троє росіян, яких підозрюють у зв'язках з терористичним угрупуванням "Ісламська держава". Громадяни РФ були затримані в курортному турецькому місті Анталья під час антитерористичного рейду.


 

Бойовики так званого "загону спецпризначення "Троя", які вже півтора тижні сидять заблоковані на своїй базі під Горлівкою, висунули ультиматум ГРУ ГШ РФ, військовослужбовці якого тримають їх в облозі.


 

Британська нафтогазова компанія JKX Oil & Gas Plc, співвласником якої є український олігарх Ігор Коломойський, заявляє, що її намагалася придбати за заниженою ціною російська інвестиційна компанія Proxima Capital Group.


 

 

Минулого тижня одразу кілька постачальників електроенергії в Україні зазнали потужної кібератаки, що могла вивести їх із ладу. Про це повідомили у компанії ESET, яка обслуговувала українські компанії.


 

Співробітники СБУ викрили низку фінансових оборудок з державними грошима, які організували посадовці у районі проведення антитерористичної операції.


 

Несколько боевиков попытались попасть на территорию индийского консульства в Афганистане. По словам очевидцев, с территории дипмиссии в городе Мазари-Шариф были слышны взрывы и выстрелы.