Чт, 2024-03-28, 20:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 88 89 »

 

 

Сполучені Штати ввели нові обмеження проти причетних до війни з Україною російських фізичних та юридичних осіб, низки підприємств на території окупованого Криму, а також двох колишніх українських міністрів .


 

Українські правоохоронні органи провели спецоперацію в Авдіївці Донецької області та затримали близько 100 осіб, деякі з них підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань на Донбасі.


 

 

Заместитель генпрокурора и прокурор Одесской области Давид Сакварелидзе считает, что уголовные дела по преступлениям против Майдана будут доведены до суда.


 

У Китаї зник один з найбагатших людей країни, Го Гуанчан - засновник найбільшого приватного фінансового конгломерату Fosun Group. За даними ЗМІ, бізнесмен не виходить на зв'язок з четверга, 10 грудня.


 

Полиция Кракова (Польша) задержала хакера-гражданина Украины, которого восемь лет разыскивали международные службы по подозрению в так называемом фишинге – хищении конфиденциальных данных и отмывании денег.


 

Правоохоронні органи Молдови затримали 11 членів злочинного угруповання, яке планувало дестабілізувати ситуацію шляхом створення на півночі країни чергової "Новоросії" - так званої "Бессарабської республіки".


 

Во время Революции Достоинства Россия бесплатно поставляла в Украину в качестве гуманитарной помощи спецсредства, которые использовались для разгона Майдана.


 

Активная фаза антитеррористического рейда французской полиции в Сен-Дени на севере Парижа завершена. Об этом заявил пресс-секретарь правительства франции Стефан Ле Фоль.


 

 

Теракты в Париже, которые унесли жизни от 120 до 150 человек, французские СМИ назвали объявлением войны Франции.


 

Кримінальне провадження, в рамках якого затримали лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана відразу ж після того, як суд у Чернігові не зміг обрати йому запобіжний захід, стосується погроз членам виборчої комісії в Дніпропетровську.


 

Во вторник утром, 3 ноября, лидера партии "УКРОП" Геннадия Корбана доставили из больницы в Новозаводской суд Чернигова, но около 8.45 утра вывели его из здания суда. Корбана вывезли в микроавтобусе в неизвестном направлении.


 

Боевики продолжают обстреливать позиции сил антитеррористической операции на донецком направлении. Об этом информирует пресс-центр АТО во вторник.


 

Главный военный прокурор Украины, замгенпрокурора Украины Анатолий Матиос заявляет, что вечером 2 ноября снайпер совершил попытку покушения на генерального прокурора Украины Виктора Шокина и его спасло только бронестекло в окне.


 

В Службе безопасности и Генеральной прокуратуре украины подтвердили арест лидера политической партии "Украинское объединение патриотов – УКРОП" Геннадия Корбана и заявили, что подозревают его в создании преступной группировки.


 

 

Пожар на территории склада с боеприпасами в г. Сватово Луганской области локализован. Об этом сообщили в пресс-службе Министерства обороны Украины.


 

В Україні долари підробляють так, що навіть в банку не відразу можуть розпізнати фальшивку. А ось до гривні інтерес у шахраїв впав. Про це розповіли в Міністерстві внутрішніх справ.


 

Справа про події на Майдані взимку 2014 року, де були розстріляні учасники протестної акції, фактично розслідувана. Про це заявив Генпрокурор України Віктор Шокін.


 

Замах на нинішнього віце-спікера Верховної Ради Андрія Парубія в грудні 2014 року скоїв громадянин Російської Федерації. Про це заявив Парубій. "Можу стверджувати, що те, що трапилося, - замовлення з Росії.


 

Бойовики обстріляли бронетранспортер "КрАЗ Кугуар" українських військових, які патрулювали лінію розмежування поблизу м. Золоте на Луганщині. Про це сьогодні, 24 вересня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

За новим законодавством про декларування доходів і витрат державних чиновників має декларуватися навіть те майно, яке прямо не належить держслужбовцю, але використовується ним.