Пт, 2024-03-29, 12:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 88 89 »

 

На українсько-польському кордоні в пункті пропуску "Устилуг" в автомобілі Mercedes знайдено 18 кілограмів бурштину. Про це 13 вересня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.


 

Служба безпеки спільно з військовою прокуратурою затримала "на гарячому" полковника юстиції, заступника начальника слідчого відділу управління СБУ в Донецькій області під час передачі ним матеріалів з обмеженим доступом агенту терористів "ДНР".


 

"42-річний водій з України та його пасажир, який виявився громадянином Угорщини, на автомобілі зі словацькими номерними знаками перевозили 22 коробки бурштину.


 

Державна фіскальна служба проводить слідчі дії щодо державної енергокомпанії "Центренерго" за підозрою в ухилянні від сплати податків у великих розмірах. Про це на засіданні Кабміну 5 серпня заявив перший заступник голови ДФС Сергій Білан.


 

Співробітники угорського Національного бюро розслідувань затримали двох мешканців села Нікладгаза, що неподалік міста Мікшольц - їх звинувачують у виготовленні фальшивих доларів США та українських гривень.


 

У Києві вночі проти 24 липня водій, тікаючи з місця дорожньо-транспортної пригоди, розбив два авто патрульної поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар Міністерства внутрішніх справ (МВС) України Артем Шевченко.


 

22 червня співробітники СБУ у селищі Брюховичі під Львовом затримали щонайменше п'ятьох лідерів незареєстрованої релігійної організації "Українська правовірна греко-католицька церква", більше відомої як секта "догналітів".


 

В американских правительственных ведомствах произошла массовая утечка персональных данных нынешних и бывших федеральных служащих: хакеры получили доступ к 4 млн записей.


В рамках величезного корупційного скандалу в ФІФА, Інтерпол оголосив у розшук шістьох чиновників цієї організації. У списку фігурують двоє колишніх високопоставлених членів головного футбольного органу планети: екс-віце-президент ФІФА Джек Ворнер і екс-президент КОНМЕБОЛ Ніколас Леос.


 

Після дев'ятої вечора 29 травня 2015 року наряд патрульної служби міліції, що працював на території Голосіївського району столиці, звернув увагу на автомобіль "Daewoo Lanos" з двома особами у салоні. Поведінка чоловіків у машині викликала підозру.


 

Окрім заарештованих у штаб-квартирі ФІФА 27 травня, американські силові структури видали ордер на арешт інших чиновників по всьому світу. Одним з них став тринідадець Джек Ворнер, який раніше працював віце-президентом ФІФА.


 

Скандал у ФІФА. Швейцарські сили правопорядку 27 травня провели операцію із затримання кількох високопоставлених чиновників головного футбольного органу планети. Затримання проводилося за запитом ФБР, яке збирається домагатися екстрадиції чиновників.


 

Голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ заявив на суді у Відні, що у зв'язку з відмовою колишнього президента України Віктора Януковича від необхідних реформ почав пошук альтернативного кандидата.


 

МВС України разом зі США готове розслідувати кримінальну справу щодо корупційних схем групи компаній Дмитра Фірташа. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков.


 

У Луганській області 7 квітня, прикордонники вкотре викрили диверсійно-розвідувальну групу терористів, яка мала намір перетнути лінію розмежування. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПС).
 


 

Під час обшуків у затриманого прокурора Краматорська та його заступника правоохоронці вилучили понад 5 млн грн. Про це повідомляє Генеральна прокуратура України.


 

Українські військові, які в боях на Донбасі втратили ноги, стали героями матеріалу австрійського видання Biber. Фото українців з протезами автори розмістили на обкладинці видання із заголовком "Дякуємо, Путін!"


 

Журналисты финского телеканала Yle засняли колонну военной техники без опознавательных знаков в 50 километрах от российско-украинской границы неподалеку от пограничного пункта Новошахтинск в Ростовской области.


 

Проросійські сепаратисти застосували сучасну зброю проти українських військ у Дебальцевому. Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг журналістам у Ризі перед початком зустрічі міністрів оборони країн ЄС.


 

Зростає загроза життю української льотчиці Надії Савченко. Від щоденних крапельниць у неї здуваються вени. Медики в СІЗО дають їй чашку невідомого густого розчину.