Вт, 2024-04-23, 18:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 88 89 »

 

Ватикан заявив про співпрацю з американською компанією "Neostem" в області досліджень терапії на основі стовбурових клітин дорослих людей.



Постоянный стресс на работе, неудобный график, невозможность расслабиться и отвлечься от служебных дел в свободное время увеличивают риск развития астмы на 40%.


Найбільший в світі швейцарський кондитерський концерн Barry Callebaut представив новий вид шоколаду, який зменшує кількість зморшок і володіє антивіковим ефектом.


Корень имбиря может снизить в четыре раза боли в мышцах, вызванные физической нагрузкой. "Бабушкино средство", которое использовалось для лечения простуды и расстройства желудка, также обладает болеутоляющим эффектом.


Французские исследователи пришли к выводу, что граждане, выпивающие в день по два бокала вина, здоровее трезвенников. Но причину этого они советуют искать не в самом алкоголе, а в социальных факторах.


Ученые из Медицинской школы Восточной Вирджинии пришли к выводу, что молодые отцы также могут страдать от послеродовой депрессии. При этом, вероятность "подхватить" депрессию повышается, если от нее страдает мать ребенка.


Слишком частое употребление обычных болеутоляющих лекарств, отпускаемых без рецептов, может привести к хроническим головным болям. К таким предварительным выводам пришла группа ученых из Гетеборгского университета в Швеции.


Крилатий вислів "Нервові клітини не відновлюються" з дитинства сприймають як незаперечну істину, проте ця аксіома - не більше ніж міф, і нові наукові дані його спростовують.


Розвиток технології екстракорпорального запліднення дозволить людям вже через 10 років відмовитися від природного зачаття. За допомогою ЕКЗ можна вирощувати ембріони в спеціальних інкубаторах, керованих за допомогою комп'ютера.


Регулярное потребление светлого пива примерно в половину снижает риск возникновения неприятных последствий от солнечной радиации.


Брак, с точки зрения продолжительности жизни, более выгоден для мужчин, чем для женщин: если женитьба на младшей по возрасту женщине увеличивает ожидаемый срок жизни мужчины, то на продолжительность жизни женщины негативно влияет любая разница в возрасте между супругами.


Израильские ученые подали патентную заявку на регистрацию нового вида противозачаточных пилюль. Оральный контрацептив, который разрабатывается в лабораториях университета имени Бар-Илана, предназначен для мужчин.


Пассивное курение начинает разрушать сердечно-сосудистую систему человека еще в детстве. Ученые подтвердили, что курящие отцы и матери серьезно сокращают не только свою жизнь, но и жизнь своих детей.


Науковці встановили, яким чином рідкісний ген HLA-B57 протидіє ВІЛ, що допоможе штучно створювати в людському організмі клітини-вбивці вірусу, і зрештою - вакцину від СНІДу.


Люди, которые тратят на сон не меньше шести, но не более восьми часов в сутки, менее всего подвержены риску преждевременной смерти.


Вчені довели, що гормон окситоцин підсилює здатність чоловіків до співпереживання та розуміння чужих емоцій, що допомагає навчатися соціальним взаєминам і може використовуватися для лікування деяких розумових розладів.

У більшості країн світу люди не дуже звертають увагу на те, яка у них група крові, якщо тільки не заходить мова про переливання крові або хірургічної операції.



Употребление в пищу острого перца "чили" способствует снижению веса путем усиления метаболизма и "сжигания" жира, накопленного организмом человека.


Министр здравоохранения Бразилии Жозе Гомеш Темпорао порекомендовал жителям страны уделять больше внимания физической активности, особенно сексу и танцам.


Приблизно 10% усіх чоловіків у віці старше 50 років страждають від так званої "чоловічої менопаузи", або синдрому нестачі тестостерону.