Чт, 2024-03-28, 19:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Архів новин. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 3238 3239 3240 3241 3242 ... 3443 3444 »

Дневник доктора-нациста Йозефа Менгеле, проводившего опыты над заключенными Освенцима, будет выставлен на аукционные торги в Коннектикуте в марте этого года. Стартовая цена мемуаров скандально известного "Ангела смерти", на счету которого не менее 400.000 замученных узников – 65.000 долларов США.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


На дно Средиземного моря, в 10 км от ливанского побережья, спущен робот для проведения фотосъемки фрагментов рухнувшего неделю назад Boeing-737.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


Міністерство з надзвичайних ситуацій України попереджає про погіршення погодних умов в більшості регіонів України найближчим часом. 2-3 лютого в Карпатах збережеться лавинонебезпечність, рятувальники рекомендують всім відпочивальникам і туристам утриматися від походів в гори.


Кинокомпания Walt Disney, на днях закрывшая легендарную студию Miramax, готова выставить ее на рынок. По подсчетам экспертов, стоимость одного из главных производителей независимого кино в США может составить 700 млн долларов.


Знаменитого юного матадора Мишеля (Мичелито) Лагравере на глазах шокированной публики во время корриды бык сбил с ног и поднял на рога. Матадор участвовал в шоу "Канавералехо", которое проводится каждые выходные в городе Кали в Западной Колумбии, по данным которого мальчику всего 12 лет.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


Четырнадцатилетняя Лидия Уорд сумела отбить атаку акулы, напавшей на нее на одном из новозеландских пляжей. Девочка пошла купаться в понедельник с братом, взяв с собой бодиборд - подобие доски для серфинга, передает AP. Когда Лидия находилась уже по пояс в воде, акула укусила ее за ногу.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


Первая леди Франции Карла Бруни отказалась от участия в итальянском песенном фестивале Сан-Ремо.


В доме престарелых американского штата Род-Айленд живет кот, умеющий чуять смерть. Он безошибочно "предсказал" кончину 50 постояльцев, в некоторых случаях опровергнув прогнозы медиков.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)

За захоплений британський автомобілевоз Asian Glory з 10 українцями на борту пірати вимагають викуп у розмірі 15 млн доларів, пише газета "Сегодня", посилаючись на власні джерела в Службі зовнішньої розвідки


Китай сподівається, що Барак Обама не зустрічатиметься з лідером буддистів Тибету Далай-ламою, який відвідає США у нинішньому місяці.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


На відео, яке у вівторок поширила серед одеських ЗМІ організація "Невідомі патріоти", видно, як хлопець і дівчина спочатку закидають фарбою пам'ятник, а потім дівчина за допомогою аерозольного балончика з фарбою пише на пам'ятнику: "Кати України".


Аналітична група Fitch з суверенних рейтингів прогнозує, що в 2010 р. в регіоні Європа, Близький Схід і Африка більшість країн з економікою, що розвивається, досягнуть зростання ВВП, зокрема на 3% в Україні, на 4,5% в Росії, на 3% в Казахстані і 4% в Туреччині.


Папа Римський закликав католицьких священиків Британії "з місіонерською щирістю" виступити проти законопроекту про рівноправ'я, який може зобов'язати церковні установи приймати на роботу геїв і лесбіянок. 

 

Перший відомий випадок канібалізму серед диких бонобо (шимпанзе, які є найближчими родичами людини) описують німецькі науковці в статті, опублікованій в онлайн-версії журналу American Journal of Primatology.



Тріумфатору Відкритого чемпіонату Австралії, що завершився минулими вихідними, Роджеру Федереру підкорилося чергове досягнення.

Останні Новини спорту | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


В понеділок поліграфічний комбінат "Україна" без порушень завершив друк виборчих бюлетенів для голосування у другому турі президентських виборів.


Президент Віктор Ющенко просить Конституційний Суд перевірити законність призначення урядом Геннадія Москаля начальником головного управління МВС у Криму. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КС.


Мінпаливенерго вирішило скористатися підвищенням цін на російську електроенергію і відновило переговори про імпорт енергії до Молдови. Потенційно для українських компаній відкривається ринок ємністю 170-180 млн дол на рік. 


Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі запропонував Ізраїлю звертатися до нього за будь-якою підтримкою на світовій арені і висловив бажання бачити єврейську державу в рядах Євросоюзу.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-02| Коментарі (0)


У каждого человека есть свои скелеты в шкафу, и признанный "король Голливуда" Джеймс Кэмерон здесь не исключение.