Сб, 2024-04-20, 03:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 4 » Через погоду у шести областях обмежили рух
14:15
Через погоду у шести областях обмежили рух
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Через різке погіршення погоди введено тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового і пасажирського транспорту на автодорогах у шести областях. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Так, у Житомирській області обмежено рух автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 07:30 3 лютого.

У Київській області з 8:30 3 лютого введено обмеження руху автобусів і великовантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

У Черкаській області з 10:30 3 лютого на дорогах загального користування місцевого значення вводиться тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового і пасажирського транспорту.

У Вінницькій області введено обмеження для руху автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 6:00 3 лютого.

У Хмельницькій області введено обмеження для руху великовантажного транспорту й автобусів на дорогах місцевого значення з 5:00 3 лютого.

У Закарпатській області через перелив води через дорогу місцевого значення О-071001 Свалява - Мукачево, у с.Пасіка Свалявського району з 21:30 2 лютого рух по автодорозі Свалява - Мукачево перекрито для транспорту.

У той же час, станом на 8:00 4 лютого на автодорозі Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів у районі с.Гребля, на 35 км рівень води знизився, переливу через дорогу немає . Рух транспортних засобів відновлено.

За інформацією Укргідрометеоцентру, 4 лютого у горах Івано-Франківської та Закарпатської областей очікується високий (4-й) рівень лавинної небезпеки.

4-5 лютого у гірських районах Львівської області і 5 січня у високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей очікується значний (3-й) рівень лавинної небезпеки. У Закарпатській області існує загроза зсувів снігу на дороги.

4 лютого в Україні, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької областей, на дорогах ожеледиця, у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Донецькій, Луганській областях і в районі Карпат подекуди ожеледиця, налипання мокрого снігу, вночі у Харківській, Луганській і Сумській областях сильний сніг.

Також 4 лютого в Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця, на Лівобережжі та в районі Карпат подекуди ожеледиця, налипання мокрого снігу, вночі у східних і Сумській областях сильний сніг.

Через наявність значної кількості снігового покриву та мерзлий грунт у басейнах річок Закарпаття можливі підтоплення низин талими водами.

Нагадаємо, що українців попереджають про зміну погодних умов у країні 3-4 лютого.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: обмеження руху, погода, шість областей
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ