Ср, 2024-04-24, 06:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 103 104 105 106 107 ... 148 149 »

Британські науковці під керівництвом Нобелівських лауреатів Андрія Гейма та Костянтина Новосьолова знайшли спосіб збільшити швидкість інтернету за допомогою графена.


Австралийский фотограф-любитель Линкольн Харрисон проявил колоссальное терпение, чтобы снять движение звезд по ночному небу в течение длительного периода времени.



На Землю 17 вересня можуть впасти залишки шеститонного американського супутника UARS, запущеного в 1991 році. Апарат завершує свій політ в некерованому стані, повідомила американська Система контролю космічного простору (NORAD).



Канадський режисер Роб Спенс вставив собі замість ока відеокамеру, щоб знімати фільми. Прилад був успішно випробуваний.


Результаты экспериментов на Большом адронном коллайдере (БАК) выдали первую сенсацию. Поставлена под сомнение так называемая теория суперсимметрии - одно из существующих объяснений основ мироздания.



Космический грузовик "Прогресс М-12М", упавший где-то на Алтае 24 августа в результате аварии ракеты-носителя "Союз-У", мог сгореть при прохождении плотных слоев атмосферы Земли либо в результате взрыва третьей ступени "Союза".



Мільярди років тому в північній півкулі Марса існував цілий океан з водою, близькою до точки замерзання, і обширними льодовиками. Такого висновку дійшла група американських астрофізиків на основі вивчення складу шарів кори Червоної планети.



 

Samsung Electronics представил на российском рынке нетбук NC215S - первую модель в мире на солнечной батарее, которая находится на задней крышке и дает дополнительный час работы после двух часов нахождения на солнце. Совокупный же срок работы батареи 14,5 часов.

 

В середине июля в продажу поступил букридер iRiver Story HD - первая "читалка", интегрированная с сервисом Google eBooks. Это устройство с высококонтрастным черно-белым e-ink дисплеем с разрешением 1024 на 768 точек и диагональю в 6 дюймов


 

Российские PR-компании открыли для себя новый перспективный рынок интернет-услуг. За довольно внушительные суммы они предлагают крупным чиновникам создавать и вести блоги от их имени, а при желании клиентов - выводить эти блоги в топ рейтингов.



Під найбільшою в світі за розмірами басейну, повноводністю і довжиною рікою світу - Амазонкою - у Південній Америці на глибині до 2-4 кілометрів протікає ще одна річка, що живиться грунтовими водами.


Сексуальные отношения, которые в далеком прошлом практиковали Homo Sapiens с неандертальцами и "денисовцами", оказали решающее воздействие на иммунитет современного человека.




Це незвичайне світило діаметром всього 20 км, відноситься до класу пульсарів і обертається навколо своєї осі зі швидкістю в кілька сотень оборотів в секунду, випромінюючи найпотужніші радіохвилі.


Вчені прийшли до висновку, що багатство й розмаїтість життя на Землі значно ширше, ніж передбачалося раніше: офіційно відкриті і детально описані лише близько 1,2 мільйона видів з приблизно 9 млн всіх видів, які проживають на Землі.



Кліматичний цикл "Ель-Ніньо" зіграв свою роль у виникненні 21% всіх великих заколотів і заворушень у світі з 1950 року і подвоює ризик громадянських воєн в 90 тропічних державах, встановили науковці з Інституту Землі Колумбійського університету (США).




Американская киностудия Miramax запустила Facebook-приложение eXperience онлайн фильмы для просмотра лучших картин студии в Интернете.


Уперше в історії науки група японських і американських фахівців змогла зафіксувати момент загибелі зірки, яку поглинає космічна чорна діра.



Наши представления об искусственном интеллекте внутри говорящего компьютера, - всего лишь детская страшилка по сравнению с тем, что может ожидать мир на самом деле, если нами же созданные умные машины получат возможность обходиться без человека.



Американські астрономи виявили, що карликова планета 2007 OR10, відома також під неофіційною назвою "Білосніжка" (Snow White), майже повністю вкрита льодом, однак при цьому має червоне забарвлення, що може бути пов'язано з присутністю метану.



На Международной космической станции "ожил" робот-астронавт. Центр управления полетами в американском Хьюстоне в понедельник дистанционно включил питание андроида Robonaut-2, доставленного на МКС в феврале текущего года.