Вт, 2024-04-16, 11:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини економіки. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 161 162 163 164 165 ... 178 179 »

Один из крупнейших американских банков - Citigroup Inc - собирается продать или выделить в самостоятельную компанию свое инвестиционное подразделение, оцениваемое в 10 млрд долларов


Китай в прошлом году стал не только главным покупателем автомобилей в мире, но и крупнейшим производителем машин. Прежний лидер - Япония - показал худший результат за последние 33 года.


Входящие в ОПЕК страны запланировали 140 нефтяных проектов в течение следующих 5 лет, которые могут увеличить производственные мощности на 12 млн баррелей в сутки, заявил сегодня в Лондоне генсек картеля Абдалла эль-Бадри.


58% перевірених підприємств України минулого року порушували законодавство у галузі ціноутворення. Про це розповіла начальник Держінспекції з контролю над цінами Наталя Немодрук.


Россия и Ливия подписали контракт на поставку российского вооружения на сумму 1,3 млрд евро.
Останні Новини економіки | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-01-30| Коментарі (0)


Панама з лютого цього року починає постачати до Європи квадратні кавуни, основна перевага яких - зручність зберігання в холодильнику. 


Газогін Nabucco на першому етапі буде наповнений газом з Азербайджану і Іраку. Ініціатор проекту, австрійська OMV, готова утриматися від закупівлі газу в країнах Середньої Азії, оскільки Росія зберігає серйозний вплив на Туркменістан і Казахстан.


Аналитики банка BofA Merrill Lynch опубликовали прогноз по экономике и фондовому рынку развивающихся стран региона ЕМЕА (Европа, Ближний Восток и Африка) на ближайшее десятилетие.

В Давосі стартує щорічна зустріч учасників Світового економічного форуму. Він пройде під гаслом - поліпшити стан планети: переосмислити, перепланувати, перебудувати світ.



Российская компания "Газпром" понесла значительные убытки из-за "газовой войны" с Украиной. 26 января, что "Газпром" потерял миллиард долларов из-за срыва поставок европейским потребителям.


Несанкционированный отбор Белоруссией российской транзитной нефти будет рассматриваться "как хищение со всеми вытекающими юридическими последствиями". 


Группа британских депутатов предлагает законодательно разрешить британцами работать и после достижения установленного законом пенсионного возраста.


Крупное месторождение алмазов обнаружено в районе города Вафандянь провинции Ляонин, расположенной на северо-востоке Китая.


Російська газова монополія "Газпром" повернулася до десятки найбільших нафтогазових компаній світу з ринкової капіталізації.


Крупнейшие американские банки Goldman Sachs Group Inc., Morgan Stanley и JP Morgan Chase & Co.'s существенно срезали компенсации своим сотрудникам по итогам четвертого квартала прошлого года.



Офіційний курс валют на 26 січня, встановлений Національним банком України. Євро подорожчало, рубль і долар - подешевшали.


Україна зберегла восьме місце в рейтингу світових виробників сталі, який щорічно публікує The World Steel Association (Worldsteel). У 2009 р. світове виробництво сталі скоротилося на 8%, в Україні - на 20,2%.


Найближчим часом група "Приват", що контролює "Нафтохімік Прикарпаття" (Надвірна) і "Галичина" (Дрогобич), зупинить ці два НПЗ через їхню збитковість.
Останні Новини економіки | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-01-24| Коментарі (0)


Кабінет міністрів підвищив мінімальні відпускні і роздрібні ціни на алкогольні напої.
Останні Новини економіки | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-01-24| Коментарі (0)


16 мільйонів, які обіцяв мер Києва Леонід Черновецький, комунальники так і не отримали. Снігопади і завірюхи, які з сьогоднішнього дня прогнозують синоптики, швидше за все, знов паралізують місто. З 300 одиниць снігоприбиральної техніки лише 20 нових і старі постійно виходять з ладу, розповів голова "Київавтодору" Георгій Глинський.
Останні Новини економіки | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-01-20| Коментарі (0)