Пт, 2024-03-29, 14:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 88 89 »

Многие люди считают практически невозможным избежать ухудшения работы мозга с возрастом и потери главных познавательных навыков в результате развития нервно-дегенеративных или иных заболеваний.



Регулярное воздействие солнца на кожу для поддержания нормальных уровней витамина D в организме помогает предотвратить падения и переломы у пожилых людей, особенно у мужчин.


Женщина получит еще и компенсацию в 80 тысяч фунтов (130 тысяч долларов) за нанесенный ей физический ущерб.


В частности, неверующие более готовы обсуждать различные сексуальные фантазии и находят большее удовлетворение, когда они реализуются.



2009 року Люксембург легалізував евтаназію і третім у Євросоюзі дозволив "спокійно йти з життя" — після Бельгії і Нідерландів, де відповідні закони були ухвалені в 2002 році.

Ученые обнаружили способ превращения жира в теле млекопитающих из одного типа в другой, что открывает путь к более быстрому сжиганию калорий и снижению веса.



Бі-Бі-Сі покаже документальні кадри процесу природної смерті хворого на рак, які були зняті за його згодою. Телевізійники очікують негативної реакції глядачів.


Американские ученые Оги Огас и Саи Гэддэм изучили основные сексуальные пристрастия людей с помощью интернет-поисковиков. Таким образом он выяснили, какие именно части тела мужчины считают наиболее привлекательными и какое порно любит смотреть прекрасная половина человечества.




Хотя принято считать, что женщины более эмоциональны, первыми в любви чаще всего признаются мужчины.



Cекс вполне способен заменить физические нагрузки, а также способствует выработке эндорфинов – гормонов, улучшающих эмоциональное состояние человека.

.
Згідно з дослідженням, проведеним в університеті Лідса, чим більше часу людина проводить в інтернеті, тим більша вірогідність того, що вона відчуває себе нещасною.




Ученые пришли к выводу, что от болей и неприятных ощущений в ногах, мешающих спать, можно избавиться не прибегая к медицинским препаратам.



Секрет привлекательности мужчин в буквальном смысле у них в руках, установили британские ученые.


.
За період 1986-2009 рр.. в Україні з приводу цього захворювання прооперовано 6049 таких хворих, із них 4480 дітей (0-14 років) і 1569 підлітків (15-18 років".



Частое и длительное прослушивание музыки значительно повышает риск возникновения депрессивного расстройства у подростков.

.
Факторами захворювання дітей є ротавірус і стафілокок, передалась інфекція через сир, виготовлений на дитячій молочній кухні з порушенням технології приготування, можливе джерело збудника інфекції - працівники дитячої молочної кухні.


З підозрою на бактеріально-кишкову інфекцію госпіталізовано 12 дітей (у віці від 3 до 18 років).


Це захворювання "може передаватися через брудні руки, через їжу", і в цьому випадку зараження відбулося від інфікованого співробітника молочної кухні.


Симптоми є також першими ознаками зараження ВІЛ-інфекцією. Проте тестування на її наявність дає негативний результат, у зв'язку з чим газети вже охрестили новий вірус "негативним-ВІЛ".


Ймовірно, діти напередодні госпіталізації вживали молочну продукцію молочної кухні міської лікарні №1 Ворошиловського району: сир, сметану та кефір. Зараз підприємство закрито.