Пт, 2024-04-26, 01:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 714 715 716 717 718 ... 786 787 »

Директор Державного департаменту у справах громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб (ГІРФО) Євген Мамонов розповів, що якщо ми хочемо встановлення безвізового режиму, то введення електронних паспортів з біометричними даними просто необхідне


Планувалося до кінця вересня 2010 року внести законопроект з метою набуття ним чинності до кінця 2010 року, в якому передбачити поступове збільшення пенсійного віку для жінок до рівня чоловіків - з 55 до 60 років, додаючи щороку по 6 місяців, починаючи з 2010 року


Учасники акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу заявляють, що у разі ухвалення даного документа вони залишають за собою право боротися за свої права за допомогою страйків і акцій громадянської непокори


За приблизними підрахунками, один політ на гелікоптері президента з "Межигір'я" на роботу може коштувати тисячу доларів


Щодо стовпців, то українська сторона діяла не тільки в межах двосторонніх угод, а й після серії повідомлень молдовської сторони про плани демонтажу цих стовпців


"Я знайшов дівчину зі свого "села" — Вінніпега, - розповів онук провідника ОУН. - Вона — канадська українка, ми минулого літа познайомилися. І вирішили решту свого життя провести разом"


Ця антипремія вручається до Дня захисту прав людини, 10 грудня. Всеукраїнська асоціація громадських організацій "Українська Гельсінська спілка з прав людини" започаткувала щорічну антипремію "Будяк року".



У місті Чорнобиль до 25-ліття аварії на АЕС (26 квітня 2011 року) збираються побудувати парк-музей - аналог київського Пирогова


Партія регіонів на останніх місцевих виборах зробила велетенський стрибок уперед у масштабах та способах фальсифікацій


 Одним з головних результатів саміту стане надання Плану дій щодо безвізового режиму


Ми, що присутні тут, дуже незручні. І події 2004 року почалися не зі студентів і не з пенсіонерів, а саме з середнього класу, який боявся втратити те, що має.


У легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, тепер підозрюватимуться всі особи, що здійснюють операції на суму понад 150 тис грн.


Кабінет міністрів затвердив нову Державну цільову програму підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.


Учасники акції протесту підприємців та профспілок, що здійснюють безстрокове пікетування Верховної Ради, й надалі готові до законних, але вже радикальних дій.

На Майдані Незалежності у Києві відбувається акція протесту підприємців, представників малого і середнього бізнесу, профспілок проти ухвалення Податкового кодексу.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-16| Коментарі (0)


У Хмельницькому в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу беруть участь близько 10 тисяч підприємців. Пікетувальники ще з 9 ранку зайняли майдан біля облдержадміністрації.


Янукович звільнив Леоніда Черновецького з посади голови Київської міськдержадміністрації і призначив на цю посаду Олександра Попова.


Оскільки кульки із дулею зависли під куполом, то Литвин закликав ініціаторів ставить драбину і зняти "цю ганьбу".


"Регіонал" Сергій Головатий нищівно розкритикував міністра освіти. "Таке українофобське явище, як Табачник, має засудити кожен українець етнічного походження, кожна людина, яка народилася і живе на своїй рідній землі.


Комуністи Криму звинуватили Партію регіонів у фальсифікуванні на місцевих виборах. У Чорноморську вони навіть влаштували на знак протесту голодування.