Чт, 2024-04-25, 11:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 756 757 758 759 760 ... 786 787 »

Кандидат на посаду президента, чинний прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що готова вивести своїх прихильників на вулиці у випадку, якщо другий тур президентських виборів пройде нечесно.


Конституційний Суд України визнав неконституційним положення постанови Кабінету міністрів щодо обов'язкового застосування викладачами у робочий час української мови.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-04| Коментарі (0)


Кандидат на посаду президента України Юлія Тимошенко впевнена, що в парламенті після її перемоги на виборах залишається можливість створення відповідальної більшості.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-04| Коментарі (0)


Завтра виповниться рівно рік з того дня, коли судно "Фаїна" з одеситами і військовою технікою на борту визволили з піратського полону.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-04| Коментарі (0)


Кандидат у президенти, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко має намір просити діючого президента Віктора Ющенка підтримати її в 2 турі виборів. Про це Тимошенко заявила 2 лютого в Івано-Франківську під час зустрічі з представниками вищих навчальних закладів.


Україна у квітні почне випробування супутника дистанційного зондування Землі. Про це повідомив генеральний директор Національного космічного агентства Олександр Зінченко.


Школярі, які мають лише відмінні оцінки, страждають на біполярний розлад (відомий як маніакально-депресивний психоз) значно частіше за учнів із середньою успішністю.


Проти підприємців, які необгрунтовано завищують ціни на продукти харчування, будуть порушуватися кримінальні справи. Про це сьогодні, 3 лютого, повідомив міністр економіки Богдан Данилишин, коментуючи різкий стрибок цін на продовольчі товари.


Верховна Рада внесла зміни в закон про вибори президента, якими відміняється обов'язковий кворум у дві третини голосів для прийняття рішення дільничними й окружними комісіями
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-03| Коментарі (0)


У міжнародному аеропорту Бориспіль здійснив аварійну посадку літак АН-12 авіакомпанії Air Charter. На льотну смугу прибули машини пожежної служби та інших допоміжних служб.


Місія спостерігачів CIS-EMO на президентських виборах оприлюднила попередній звіт про перебіг виборчої кампанії, вказавши на можливість масового зриву голосування на дільницях через відсутність кворуму в комісіях.


Геннадій Москаль звинувачує президента Віктора Ющенка у втручанні в діяльність МВС і підігруванні "регіоналам" у фальсифікації виборів. Про це йдеться в його коментарі щодо звернення Ющенка до Конституційного Суду з приводу законності призначення Москаля начальником головного управління МВС у Криму, поширеному прес-службою "Народної Самооборони".


Міністерство з надзвичайних ситуацій України попереджає про погіршення погодних умов в більшості регіонів України найближчим часом. 2-3 лютого в Карпатах збережеться лавинонебезпечність, рятувальники рекомендують всім відпочивальникам і туристам утриматися від походів в гори.

За захоплений британський автомобілевоз Asian Glory з 10 українцями на борту пірати вимагають викуп у розмірі 15 млн доларів, пише газета "Сегодня", посилаючись на власні джерела в Службі зовнішньої розвідки


На відео, яке у вівторок поширила серед одеських ЗМІ організація "Невідомі патріоти", видно, як хлопець і дівчина спочатку закидають фарбою пам'ятник, а потім дівчина за допомогою аерозольного балончика з фарбою пише на пам'ятнику: "Кати України".


В понеділок поліграфічний комбінат "Україна" без порушень завершив друк виборчих бюлетенів для голосування у другому турі президентських виборів.


Президент Віктор Ющенко просить Конституційний Суд перевірити законність призначення урядом Геннадія Москаля начальником головного управління МВС у Криму. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КС.


Бабак Тимко, що живе в Харківській області, 2 лютого "не побачив" свою тінь і тим самим "передбачив" ранню і теплу весну.


СБУ затримала п'ятьох офіцерів ФСБ Росії, які намагалися отримати відомості, що становлять військову таємницю.


Фракція БЮТ заявляє, що Партія регіонів має намір фальсифікувати результати президентських виборів.