Пт, 2024-03-29, 15:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 127 128 »

Ё-мобиль

 

В Российской Федерации стартовала президентская кампания, а кандидаты уже на старте – их пятеро, а среди них и известный бизнесмен и миллиардер Михаил Прохоров.



Подешевшання доступних іномарок, на яке очікували багато українців, не буде. Закон про зниження мит на імпортні авто з об'ємом двигунів від 1500 кубів торкнеться лише дорогих машин та мотокараванів.


На Катарському автосалоні, що відкрився в Досі сьогодні, 25 січня, виробник гіперкарів Bugatti спробує привернути увагу потенційних клієнтів виготовленим в єдиному екземплярі родстером Bugatti Veyron Grand Sport.



У Великій Британії оголошено про відродження найсмішніших і найдивніших автомобілів у світі під назвою Peel. Ці машинки випускали в 60-х роках минулого століття, причому формально їх складали не у Великій Британії, а в незалежній державі Острів Мен.

Гибридные и электрические автомобили, оснащенные литий-ионными батареями, предрасположены к самовозгоранию не больше, чем бензиновые машины.




До прем'єри нового покоління Audi A3 залишилося зовсім трохи часу. Очікується, що цю модель нам покажуть вже в березні на автосалоні в Женеві, а до кінця року вона надійде в продаж.


Судячи з фотографій, силует кузова наступного Corvette схожий з попередником, при цьому новинка зберегла і фірмові круглі задні ліхтарі, які тепер, судячи з усього, стали повністю світлодіодними, а також чотири патрубки випускної системи.

 

Хотя сейчас за окном и бушует холодная и снежная зима, но это значит только одно – наступило лучшее время, чтобы купить себе запчасти для мотоцикла.




Наступила настоящая зима — ударили морозы и выпал снег, а для автолюбителей остается актуальной проблема экономии топлива.



Восени кросоверу BMW X5 другого покоління виповниться шість років, а це означає, що наступного року на ринку з'явиться новий спортивний "паркетник" баварського виробника.



Пересічному громадянину навряд чи щось здасться дивним у зовнішньому вигляді цього Lexus LFA, що з'явився перед публікою на токійському тюнінг-шоу



Mercedes S-класу (W221), що випускається нині, вважається вже досить немолодим автомобілем - машина побачила світ ще в жовтні 2005 року. І ні для кого не є секретом, що Daimler AG щосили працює над машиною наступного покоління (W222).



Ралли "Дакар-2012" по сути завершилось после финиша 13-го этапа. Результаты заключительного рейда по маршруту Писко - Лима уже не могут повлиять на расположение гонщиков в генеральной классификации: отыграть что-то на спецучастке длиной всего в 29 километров нереально.

 

Если вы живете в украинской столице и уже приобрели себе автомобиль или ещё только собираетесь его приобрести, тогда вам необходимо обязательно научиться ездить на нём.




Представники Nissan офіційно підтвердили швидкісні і динамічні характеристики суперкара Juke-R. Нагадаємо, що Juke-R був розроблений Nissan спільно з фірмою RML (провідною компанією з виробництва устаткування для мотоспорту) лише за 22 тижні.



Компанія Porsche вирішила не привозити нове покоління свого родстера Boxster на автосалон у Детройті, але німці все ж таки опублікували перші фотографії цієї моделі.



Каждый водитель хорошо знает, что он должен знать ПДД как "Отче наш" или же таблицу умножения.


На автосалоні в Детройті Honda представила концепт нового купе Accord. У Європі така автівка не з'явиться, але нам вона цікава з іншої причини - Accord Coupe Concept є передвісником серійного Accord нового покоління, який з'явиться у продажу вже наприкінці цього року.



Honda показала довгождану заміну своєму суперкару NSX. Поки що це лише концепт, причому під брендом Acura, проте вже зараз зрозуміло, як виглядатиме серійна модель.



На Североамериканском Международном автосалоне в Детройте в понедельник, 9 января, были объявлены результаты ежегодного конкурса "Североамериканский автомобиль года".