Сб, 2024-04-20, 01:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 96 97 98 99 100 ... 127 128 »


 

Часто многие люди задают себе вопрос, где можно купить или взять в аренду автомобиль в неизвестном вам городе?




Подвеска модели выполнена из чистого золота, колеса – из платины, корпус – из позолоченного карбона, сиденья украшены более чем 700 бриллиантами.



Гарний попит на компактний кросовер Evoque змусив компанію Land Rover серйозно задуматися про розробку схожої моделі класом вище.



В последние годы все большее количество россиян отдает предпочтение покупке автомобилей заграничного производства. Так, например, стремительно возрастают продажи автомобилей Фольксваген, а также других европейских брендов.


Журналисты не берутся подсчитывать совокупную стоимость разбитых автомобилей, однако сообщают, что один только Ferrari 355 стоит несколько сотен тысяч долларов. Данная авария претендует на звание самой дорогостоящей за всю историю.




Если вы занимаетесь бизнесом транспортных перевозок, то у вас наверняка есть большое количество грузовых автомобилей, которые постоянно мотаются просторами Российской Федерации и других стран мира


Готуючи наступне покоління моделі, компанія Mazda задумалася про повернення до витоків і збирається зробити четверте покоління родстера легшим, дешевшим і веселішим за нинішнє.




Готуючи наступне покоління моделі, компанія Mazda задумалася про повернення до витоків і збирається зробити четверте покоління родстера легшим, дешевшим і веселішим за нинішнє.



Ferrari представила перші фотографії свого нового суперкара, який поза всяким сумнівом можна назвати найкращим і найшвидшим серійним автомобілем.


Однією з головних сенсацій автосалону в Токіо, що відкрився 30 листопада, стала прем'єра незвичайного спортивного кросовера від Volkswagen.


 

Каждый ценитель качественных и красивых автомобилей, который наконец-то смог себе купить новый автомобиль той марки, о которой мечтал всю свою жизнь, первое что захочет сделать - это облагородить автомобиль на свой вкус.




Skoda вирішила поповнити лінійку своїх всепозашляховиків новим середньорозмірним кросовером Smoov.



Honda все ж працює над новим поколінням свого легендарного суперкара NSX. І в січні 2012 року на автосалоні в Детройті японці обіцяють представити своє бачення потужного спортивного купе.


Toyota повертається в сегмент спортивних купе. Не чекаючи на відкриття автосалону в Токіо, японці представили перші офіційні фотографії своєї нової моделі, яку можна назвати ідеологічним спадкоємцем Celica.




Компанія Daimler ухвалила рішення припинити розробку будь-яких автомобілів під брендом Maybach. Причинами такого рішення стали низький попит на автомобілі Maybach і той факт, що прийдешній Mercedes-Benz S-класу буде таким розкішним, що легко замінить Maybach.

Многие болельщики, которые уже долгое время следят за футбольными баталиями на европейских и не только полях, зачастую ловят себя на мысли, что еще до начала матча они могут предугадать как он завершится.




Цього тижня в німецькому місті Ессені відкриється найбільша в Європі тюнінг-виставка. Ательє AC Schnitzer, яке є відомим фахівцем з доведення баварських автомобілів, привезе на моторшоу моделі BMW 650i та BMW першої серії.

 

 

Если спросить у водителя, зачем нужен видеорегистратор, то он без колебаний ответит на этот несложный вопрос. Видео, записанное на устройство, является реальным доказательством в судебном разбирательстве.




Модель, которую Infiniti собирается показать в Швейцарии, еще не имеет официального названия.


 

Продажа автомобилей в Российской Федерации остается нестабильной. Если, например в Москве автомобили разлетаются как горячие пирожки, то продажа авто в Петушках не идет такими стремительными темпами.