Пт, 2024-04-26, 15:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 98 99 100 101 102 ... 127 128 »

По технічній частині змінилося не так багато, але оснащення стало багатшим. Вже до базової комплектації тепер увійшли бі-ксенонові фари, а в списку додаткового устаткування з'явилася система контролю сліпих зон і утримання автомобіля в своїй смузі, а також відеокамера, що розпізнає дорожні знаки і оповіщає про них водія.


За кількістю ефектних нюансів і деталей Peugeot 208 перевершує, напевно, всіх найближчих конкурентів. Таким же помітним можна вважати хіба що Citroen DS3, але він належить до вельми недешевої категорії малолітражок.



Компанія Subaru представила зображення свого спорткупе, розробленого спільно з Toyota. Показаний дизайн носить статус концепту, але можна не сумніватися, що серійна версія виглядатиме точнісінько так само. Її прем'єра пройде на Токійському автосалоні, який відкриється 30 листопада.


Восьмимісний Cadillac Fleetwood, куплений королем рок-н-ролу в 1956 році, наступного тижня буде виставлений на торги в Каліфорнії. Цю машину Елвіс Преслі використовував під час гастрольного туру по південних штатах.


Mini продовжує експериментувати з кузовами, створюючи все нові і нові модифікації своєї "гарячої" малолітражки. Відтепер, окрім чотиримісного кабріолета, у Mini з'явилася ще і двомісна відкрита версія - родстер.

 

В последние годы все больше автолюбителей из Украины, Российской Федерации, а также других республик бывшего тоталитарного Союза Советских Социалистических Республик, покупают и устанавливают видеорегистратор в машину.




Сайт Spyshots.nl опублікував шпигунські фотографії тестового прототипу кросовера Alfa Romeo. На знімках, зроблених у Детройті, зображений так званий "мул" - під кузовом хетчбека Giulietta випробовуються агрегати новинки.



Audi представила оновлене сімейство четвертої серії. Одночасно рестайлінгу піддалися седан і універсал А4, "заряджена" модель S4 і позашляхова версія A4 Allroad quattro.


Чутки про те, що Audi планує розширити гамму своїх спортивних автомобілів, ширяться вже давно. Але британський журнал AutoExpress запевняє, що німці вже ухвалили позитивне рішення з цього питання, і продажі автомобіля під ім'ям R4 почнуться через 2-3 роки.



За попередніми даними, прем'єра нового Peugeot 208 відбудеться вже 3 листопада цього року.Peugeot 208, як і попередник, випускатиметься не лише як три- і п'ятидверний хетчбек, а й у вигляді універсала, а також купе-кабріолета.


Запуск держпрограми розвитку легкового автомобілебудування в Україні негативно позначиться на бізнесі імпортерів авто. Якщо це станеться, багатьом доведеться замислитись над тим, чи варто зберігати свій бізнес в Україні.


Американская компания Harley-Davidson отзывает 308 тысяч произведенных ею мотоциклов для устранения проблемы, которая может привести к выходу из строя стоп-сигнала, а, возможно, и нарушению работы тормозной системы.



Предприниматели и предприятия, которые уже давно занимаются грузовыми перевозками знают, какие профессиональные компании изготавливают лучшие автотенты. Но, что делать, если человек только делает первые шаги в этом бизнесе


Ця машина випускатиметься не лише в тридверному варіанті (самі шведи запевняють, що С30 - це купе), але і з більш практичним п'ятидверним кузовом. Називатися така модель буде V30.


Американские ученые установили, что автомобили, окрашенные в белый, серебристый и другие светлые цвета отражают во много раз больше солнечного света, чем автомобили, темных цветов.


 

Каждый человек, который решает продать свой старый автомобиль стремится сделать это как можно удачнее, чтобы не продешевить, но и быстро завершить это дело.




В последние годы в связи с популярность зелёных идей в цивилизованном мире, всё больше автомобильных компаний пытаются получить от этого прибыль — большинство представителей мирового автостроения пытается создать электромобили. Однако, популярность электрические автомоьили завоёвывают очень медленно, что делает их производство не очень прибыльным.


Audi останнім часом не радує якимись новими дизайнерськими одкровеннями - ця марка стала однією з найконсервативніших на ринку, а нові покоління моделей виявляються дуже схожими на старі. Проте наступна версія А4 помітно відрізнятиметься від нинішньої моделі.



Жоден автовиробник сьогодні не може обійтися без власної моделі у популярному сегменті компактних кросоверів. Навіть Mazda, у якої є порівняно невеликий CX-7, знадобився ще менший паркетник.



У 2013 році Renault представить новий маленький кросовер, завдовжки близько 4,2 м - тобто, він буде конкурувати з такими моделями, як Suzuki SX4 або Nissan Juke. Як називатиметься нова машина, поки що невідомо.