Чт, 2024-04-18, 22:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 100 101 102 103 104 ... 127 128 »


Организаторы ежегодного конкурса "Североамериканский автомобиль года" обнародовали список претендентов, которые будут бороться за звание лучшего легкового автомобиля и лучшего вседорожника 2012 года.



Керівництво Nissan підтвердило чутки про те, що компанія готує "супер Juke", який отримає двигун від суперкара GT-R. Називатися він буде Juke-R, і саме він стане першим в світовій історії супер-кросовером.


Французский концерн PSA Peugeot Citroen представил 2 новых кроссовера – Peugeot 4008 и Citroen C4 Aircross, построенные на платформе Mitsubishi ASX (RVR, Outlander Sport), которую японцы предоставили французам в рамках подписанного ранее договора о сотрудничестве.


BMW представила гібридну "п'ятірку". Причому цього разу йдеться не про черговий концепт, яких ми бачили вже чимало, а про повноцінну серійну модель - її продаж розпочнеться на початку наступного року.


Peugeot оголосив про те, що навесні наступного року почнеться продаж моделі 4008, яка прийде на зміну нинішньому 4007. Правда, розраховувати на те, що нова машина буде зроблена "з нуля", не варто.


 

Топливо в автомобильном двигателе в ближайшее время будет воспламенять не свеча зажигания, а лазер, считает группа инженеров из Румынии и Японии. Доклад о революционной доработке двигателя внутреннего сгорания будет представлен на конференции по лазерам и электрооптическому оборудованию.



Тільки вчора Citroen опублікував перший тізер своєї моделі під назвою С4 Aircross. І ми були упевнені, що під цим ім'ям французи представлять лише позашляхову версію хетчбека С4 з трохи збільшеним дорожнім просвітом.



У березні наступного року на автосалоні в Женеві Ford має представити нове покоління Mondeo. Британський журнал AutoExpress опублікував перші комп'ютерні малюнки цього автомобіля.



Известный аукционный дом RM сообщил о проведении торгов по продаже самого старого автомобиля в мире, находящегося на ходу, – De Dion Bouton et Trepardoux Dos-a-Dos 1884 года выпуска.



Организаторы европейского конкурса "Автомобиль года 2012" обнародовали список моделей, которые будут бороться за обладание этим престижным титулом. В список вошли 35 автомобилей, 7 из которых пройдут в финал.



Японці створили найшвидший автомобіль, який приводиться в рух стисненим повітрям. Ku:Rin перевершив за швидкістю всіх своїх попередників, тому конструктори мають намір подати заявку до Книги рекордів Гіннеса


 

На дворе уже осень, а за несколько дней нас ждёт второй осенний месяц - октябрь. Погода стала холодной, ночью показатель термометра опускается до нуля, а значит, что вскоре нас ожидают первые заморозки, зима, снег и гололедица.



Американська компанія тестує передсерійні зразки нової моделі D-класу Cadillac ATS, яка займе порожню нішу в модельному ряду марки: аналогічний Cadillac BLS з минулого року не виробляється.

В Сеть просочились новые изображения следующего поколения Toyota Camry, отсканированные с рекламного буклета автомобиля для японского рынка. На этих фото, которые публикует издание The Motor Report, можно увидеть, как выглядит интерьер Camry New, впервые засветилась задняя часть модели, включая оптику и багажник.



Гібридний Infiniti M35h, прем'єра якого пройшла на Франкфуртському автосалоні, показав рекорд із драг-рейсингу: седан потужністю 364 к.с. подолав чверть милі за 13,9 с.


Mercedes спробував заглянути в 2025 рік з новим водневим електроконцептом F 125!.


На стенді Франкфуртського автосалону можна ближче познайомитися з Prius PHEV, який здатний заряджатися від розетки і їздити тільки на електротязі.

 

На торги аукциона JamesList выставлен раритетный лимузин ЗИС-110 1949 года выпуска, принадлежавший Иосифу Сталину.

 



На проходящем в эти дни во Франкфурте 64-м международном автосалоне компания Mercedes-Benz представила прототип автомобиля будущего, который должен появиться на дорогах к 2025 году. Модель получила название F125.


 

Японская Toyota объявила об отзыве с южно-корейского рынка почти 13 тысяч своих машин для замены напольных ковриков, приводящих к залипанию педали газа. Под сервисную кампанию попали модели Lexus ES350, Toyota Camry и Camry Hybrid.