Вт, 2024-04-23, 11:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 127 128 »


У Києві розкупили всі Ferrari – ця новина буквально підірвала Інтернет. Щоб підтвердити або спростувати інформацію про шалений попит, журналісти вирушили до єдиного автосалону цієї марки у Києві.



Поки "найкрутішою" цифрою в компанії Audi є вісімка - флагманську модель іменують А8, а спортивний суперкар R8. Проте все йде до того, що німці зважаться на освоєння числа 9.


Британська компанія McLaren приступила до тестів абсолютно нового суперкара, який повинен стати ідеологічним спадкоємцем знаменитого McLaren F1 (колись саме ця модель мала звання найшвидшої в світі).


Американский концерн General Motors (GM) планирует выпуск серийных автомобилей, способных двигаться без участия водителя – в полностью автоматическом режиме.


Peugeot збирається повернутися в клас "Е" за європейською класифікацією. За даними німецького видання AutoBild, французи почали роботу над спадкоємцем моделі 607, яка, напевно, отримає індекс 608.


Компанія BMW офіційно представила нове покоління своєї третьої серії. Отже, нова "трійка" стала помітно більшою за свою попередницю.

 

Из-за коррозии эмблемы лимузин Bentley может ранить прохожего, который в результате аварии может оказаться на капоте. Правда, о каком-то подобном случае до сих пор неизвестно.



Немецкий концерн BMW представил в воскресенье в Мюнхене шестое поколение BMW 3, самой популярной модели семейных автомобилей концерна.



Ковалі з прізвищем Зейкан із Закарпаття своїми руками зробили суперкар. Правда, як стверджують творці диво-авто, на доопрацювання з їх фінансовими можливостями піде ще близько року. Для того, щоб відбити витрачені кошти вони планують здавати лімузин на прокат в Києві.


Утретє за останні кілька років шведський автовиробник Saab стоїть на межі банкрутства, проте, схоже, доля знову проявить милість до автомобільної марки з Трольхеттана.



На автосалоні в Пекіні в 2010 році Mercedes-Benz продемонстрував ефектний концепт Shooting Break, який став передвісником серійного CLS нового покоління.



В последнее время в Российской Федерации прослеживается тенденция росту продаж автомобилей. Современные россияне идут в салоны авто и покупают, как правило, автомобили отечественного (российского производства).



Стали відомі терміни появи нового покоління люксової моделі гольф-класу Audi A3. Новинка дебютує в тридверному кузові на березневому автосалоні в Женеві. А ось п'ятидверка затримається до 2013 року.


 

За окном уже почти экватор осени, а впереди зима и морозы. А это значит, что пора купить шины, если вы этого раньше не сделали. Заметим, что речь идёт о зимних шинах, потому что на носу уже первые морозы и гололед.



Цієї п'ятниці, 14 жовтня, BMW вперше покаже модель 3-ї серії нового покоління (кузов F30).


Компанія Mazda представляє особливу серію чотиримісного задньоприводного спорт-купе RX-8, яка отримала назву Spirit R.


Офіційно зареєстроване досягнення для транспортного засобу, який пересувається на електроенергії, становило 250,7 км/год.




Керівництво Ferrari підтвердило інформацію про те, що італійська компанія веде роботи зі створення нового суперкара, який прийде на зміну Enzо.


В 2011 году самым популярным автомобильным цветом в мире стал белый. Согласно сообщению химического гиганта PPG Industries, одного из крупнейших мировых поставщиков краски, на белые машины приходится 21% продаж.



В четверг, 6 октября, в Японии стартовал автопробег, в котором примет участие Toilet Bike Neo – туалетомотоцикл, работающий на биологическом топливе (биогазе). Протяженность маршрута составляет около 965 километров.