Пт, 2024-04-26, 21:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 96 97 98 99 100 ... 148 149 »

Американские астрономы открыли 69 уникально активных карликовых галактик. Каждая из них примерно в 100 раз меньше галактики Млечный путь, в которой расположена наша Солнечная система.


Дослідження тривало три місяці. Весь цей час шістдесятьом учасникам давали або великі дози вітаміну В, або плацебо.



А потом придется ждать еще два года: так называемое астрономическое окно для старта - благоприятное расположение Земли и Марса по отношению друг к другу - открывается лишь каждые 26 месяцев.


Американские астрономы открыли 69 уникально активных карликовых галактик. Каждая из них примерно в 100 раз меньше галактики Млечный путь, в которой расположена наша Солнечная система. При этом процесс образования новых звезд там протекает очень быстро.




В последние годы прогресс шагает по миру, а новаторство и новые технологии с каждым днем облегчают жизнь людей. Следует отметить, что новые технологии также помогают людям защищать свою собственность от воров.



Японская компания Honda продемонстрировало новую модель своего знаменитого человекоподобного робота ASIMO, заявив, что внесенные изменения позволяют говорить о переходе от "автоматической машины" к "автономной машине"


Попередня російська експедиція на Марс, відправлена 15 років тому, також не була успішною. Через збій розгінного блоку апарат "Марс-96", запущений у листопаді 1996 року, не вийшов на цільову орбіту і впав в океан.


На фоне сообщений о пролетевшем близко к Земле черном астероиде размером с авианосец британская The Daily Mail решила успокоить: если когда-нибудь в будущем на нашу планету и рухнет гигантский метеорит, то последствия будут не такими уж катастрофическими.



Програма NASA з визначення навколоземних об'єктів (NEO) виявила близько 90% всіх великих потенційно небезпечних об'єктів. За ними ведеться постійне спостереження і, в разі виникнення загрози, планета дізнається про це завчасно. Зокрема, астероїд YU55 було знайдено в 2005 році, і вже тоді астрономи знали про його наближення до Землі.


Астероїд 2005 YU55 завбільшки як авіаносець безпечно минув Землю на відстані 325 тисяч кілометрів від її центру.


Передбачається, що "Фобос-Ґрунт" дістанеться Марса у вересні 2012 року, де висадить китайський мікросупутник "Інхо-1" і протягом кількох місяців вивчатиме марсіанське довкілля.

 

На Землю надвигается гигантский черный астероид, во вторник он промчится мимо нашей планеты на расстоянии ближе, чем Луна.


Samsung Galaxy

 

Ничто в наше время не стоит на месте и прогресс неустанно шагает по миру и радует человечество все более фантастическими техническими новинками.



Бажаючі що-небудь офіційно дізнатися розміщують на відповідному сайті петицію. Її підписують інші бажаючі. І коли їх число перевалює за 5 тисяч, адміністрація відгукується. Нині "планка" підвищена. Офіційна реакція на колективні звернення громадян зобов'язана наступати після того, як вони зберуть 25 000 підписів.

 

Науковці не втомлюються радувати: вони довели, що прослуховування улюбленої музики поліпшує склад крові людини.



Астероїд 2005 YU55 розміром з авіаносець увійде в навколоземний простір 8 листопада. За розрахунками фахівців NASA, небезпеку падіння 2005 YU55 відсутня. Але якщо б такий об'єкт впав на поверхню Землі, це викликало б вибух потужністю 4000 мегатонн і землетруси силою 7 балів.


Многие юные и не очень исследователи и ученые стремятся в домашних условиях установить свою личную мини метеорологическую станцию, которая могла бы обеспечить их и их семью четкой и точной информацией о погоде на завтра и ближайшие дни.




Робот може розганятися в польоті до 40 км/год, важить 350 г, має діаметр 42 см, а також засоби моніторингу та контролю, коштує всього 1400 доларів.


Наприкінці жовтня німецький фізик Томас Зенкель на польовому аеродромі на південному заході Німеччини здійснив безпрецедентний пілотований політ на екстравагантному вертольоті - електричному апараті, в якого 16 пропелерів.

 

Дослідники із паризького Інституту космічної астрофізики та університету Джонса Хопкінса заявили, що згідно з результатами дослідження глинистих мінералів на Марсі.