Сб, 2024-04-20, 08:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 97 98 99 100 101 ... 148 149 »

До 2017 року буде побудовано лазер, небаченої на Землі потужності, за допомогою якого науковці вивчатимуть таємниці Весвіту. Лазер планують встановити у Британії. На часі науковці створюють дослідницькі прототипи цього монстра, здатного, як обіцяють, пропалити тканину світобудови.


Про відкриття оголосив Джозеф Скіппер - віртуальний археолог, який "веде розкопки" на інших планетах, відшукуючи аномалії на знімках, зроблених із супутників.


Ксенофіофори відрізняються власними розмірами: не дивлячись на те, що технічно вони є одноклітинними амебами, їх розмір досягає 4 сантиметрів - в десятки тисяч разів більше, ніж у звичайних амеб.


Дослідники кажуть, що на різних стадіях еволюції різні зірки виробляють різноманітні органічні компоненти, але деякі з них є настільки складними, що мають структуру, що нагадує нафту і її вуглеводневі похідні.


Погодные аномалии последнего времени в очередной раз заставили любителей теорий заговора вспомнить о некоем климатическом оружии, с помощью которого враги из-за границы провоцируют в недружественных странах природные катаклизмы.


Співробітники Лос-анджелеського дослідного центру, який вивчає досвід перебування поза тілом, провели дослідження, яке показало, що всі історії про контакти з прибульцями - лише яскраві і правдоподібні сни.



Співробітники Лос-анджелеського дослідного центру, який вивчає досвід перебування поза тілом, провели дослідження, яке показало, що всі історії про контакти з прибульцями - лише яскраві і правдоподібні сни.


У ніч проти 9 листопада (8 листопада о 23.28 за Гринвічем, 9 листопада о 02.28 за Києвом) повз Землю пролетить астероїд 2005 YU55, розмір якого може досягати 400 метрів.


В ходе месяцев кропотливой работы и компьютерного моделирования они изобрели новую технику дешифрования, позволившую отгадать сначала одно слово, а потом весь текст старой рукописи, известной лингвистам под условным названием Copiale Cipher.



Проблема захисту екіпажу від радіації в тривалому польоті до Марса є найважче вирішуваною, для її розв'язання планується провести найближчими роками низку експериментів, зокрема на тваринах.



Китайські науковці знімали дятлів високошвидкісною камерою, створили тривимірну модель їхньої голови і провели з нею віртуальні "краш-тести", а також дослідили мікроструктуру кісток черепа.



Ученые попытались ответить на вопрос, что будет, если на Землю упадет крупный метеорит. Для этого специалисты из Принстонского и Мюнхенского университетов смоделировали сейсмические волны, которые вызовет удар небесного тела о Землю.



Пізно ввечері у понеділок, 24 жовтня, на планеті почалася магнітна буря. Індекс геомагнітних збурень Kp на даний момент становить 6 одиниць, свідчать дані центру прогнозу космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США.


 

Робітники, які ремонтували палац в Італії, випадково розкопали скелети закоханих, які протрималися за руки 1500 років.



Ученые ООН составили карту вымирания человечества, согласно которой Россия вошла в десятку стран, которые вымрут раньше всех. Украина вымрет на 400 лет позже. США - в самой далекой перспективе - в стотысячных годах.



Населення Землі до кінця цього століття зросте більш ніж у два рази в порівнянні з 2011 роком і досягне 15 мільярдів осіб, йдеться в доповіді ООН, що значно більше попередніх оцінок можливого зростання населення.



Германский космический рентгеновский телескоп ROSAT в ночь на воскресенье вошел в плотные слои атмосферы. По расчетам ученых, спутник уже упал на Землю, однако, как сообщает АР, расчет места его падения может занять до двух суток.



Планеты с обширными запасами воды, схожие с Землей, не такое уж редкое явление во Вселенной. Об этом астрономы заговорили после того, как им удалось обнаружить наличие значительного объема холодной воды в виде пара в облаке межзвездной пыли.



На американской земле люди охотились на мамонтов еще 13,8 тысячи лет назад - примерно на 800 лет раньше, чем предполагали ранее ученые. Об этом сообщает в своем свежем номере научный журнал NewScientist.



Астрономам вперше вдалося сфотографувати планету, яка формується біля сусідньої зірки. Свої результати дослідники виклали у доповіді, яку було оприлюднено в космічному центрі Годдарта.