Чт, 2024-03-28, 17:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 148 149 »

Мільярди років назад на Землі життя могло б і не з'явитися, якби в океанах через низку взаємопов'язаних причин не утворилися незвичайні ділянки, дуже багаті киснем.

 

Європейський науково-дослідний апарат Venus Express виявив наявність озонового шару у верхніх сегментах атмосфери Венери.



Європейська Комісія схвалила покупку корпорацією Microsoft провайдера голосового і відеозв'язку через інтернет - Skype. Сума операції 8,5 мільярдів доларів.


Разработан новый метод распознавания применения гормона роста (HGH). Этот прорыв в борьбе с допингом сможет стать серьезным средством устрашения в применении одного из самых сильных запрещенных веществ.



Биологическая сестра Стива, с которой он познакомился только в 27 лет- известная романистка Мона Симпсон, автор книги "Где угодно, только не здесь". Она одна из моих лучших в мире друзей. Мы разговариваем по телефону практически каждый день", - сказал про нее Стив.


Ракета-носитель "Зенит-2SБ" с американским спутником связи "Интелсат-18" стартовала сегодня с космодрома Байконур.



Американские ученые создали материал-"невидимку" из углеродных нанотрубок, который можно "включать" и "выключать".


В ближайшую сотню лет человечество может организовать первое настоящее межгалактическое путешествие - с таким невероятным прогнозом выступило американское Управление перспективных исследовательских программ в области обороны (DARPA).




Microsoft направила патентную заявку на технологию "легального перехвата" (Legal Intercept), которая позволяет в тайне от пользователя записывать звонки, выполняемые в скайп (Skype) и других сетях, основанных на технологии VoIP.


Один з найбільш грандіозних проектів науки XXI століття, метою якого є вивчення ранніх етапів існування Всесвіту, стартував в пустелі Атакама в Чилі.Цей грандіозний дослідний центр - спільний проект країн Єврозони, США, Канади, Чилі та Японії.



Международная команда астрономов зафиксировала взрыв сверхновой звезды, находящейся на расстоянии десяти миллиардов световых лет от нашей планеты. Ранее ученым не удавалось наблюдать за настолько удаленными взрывами.


Нобелівська премія з фізики за 2011 рік присуджена за роботи в сфері космології - вивчення Всесвіту. Про це у вівторок в Стокгольмі оголосив Нобелівський комітет Королівської шведської академії наук.


iPhone 5

Компания Apple Inc. официально разослала приглашения на презентацию Let's Talk iPhone своего нового смартфона пятого поколения. Она пройдет 4 октября в штаб-квартире компании в Купертино, хотя в последние годы мероприятия Apple проводились в Сан-Франциско



Согласно завещанию Альфреда Нобеля, премии присуждаются только здравствующим ученым. Один из объявленных в понедельник нобелевских лауреатов в области физиологии и медицины, Рольф Штайнман, умер еще 30 сентября.


Проект марсохода ExoMars опинився під загрозою зриву - Європейське космічне агентство не може знайти ракету-носій, щоб відправити апарат у космос.


Нобелівська премія з фізіології чи медицини за 2011 рік присуджена Брюсу Бойтлеру, Ральфу Штайнману та Жюлю Хоффману за роботи в області імунології - за дослідження вродженого імунітету, оголосив 3 жовтня в Стокгольмі Нобелівський комітет.



На одному з супутників Сатурна Енцеладі знайшли ідеальне місце для катання на лижах. Це показала зйомка зонду Cassini.



Озонова діра, виявлена в цьому році над Арктикою, вперше може зрівнятися за розміром і масштабом із діркою, виявленою в озоновому шарі атмосфери Антарктики.



Найбільш точну і всеосяжну на даний момент комп'ютерну модель еволюції великомасштабної структури Всесвіту, що отримала назву "Bolshoi", створили астрономи.


Прискорювач Теватрон - другий за потужністю в світі після Великого адронного колайдера - офіційно завершив свою роботу. Прискорювач, що знаходиться в Фермілабі в штаті Іллінойс, був зупинений в п'ятницю, 30 вересня, (1 жовтня о 00:30 за київським часом).