Пт, 2024-04-26, 14:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 100 101 102 103 104 ... 148 149 »


На одному з супутників Сатурна Енцеладі знайшли ідеальне місце для катання на лижах. Це показала зйомка зонду Cassini.



Озонова діра, виявлена в цьому році над Арктикою, вперше може зрівнятися за розміром і масштабом із діркою, виявленою в озоновому шарі атмосфери Антарктики.



Найбільш точну і всеосяжну на даний момент комп'ютерну модель еволюції великомасштабної структури Всесвіту, що отримала назву "Bolshoi", створили астрономи.


Прискорювач Теватрон - другий за потужністю в світі після Великого адронного колайдера - офіційно завершив свою роботу. Прискорювач, що знаходиться в Фермілабі в штаті Іллінойс, був зупинений в п'ятницю, 30 вересня, (1 жовтня о 00:30 за київським часом).


Исследователи из Гентского университета смогли объяснить, почему женщины намного выносливее мужчин, почему они обладают более сильным иммунитетом и реже страдают от рака.


Сьогодні, 30 вересня, американські фізики, що працюють в лабораторії імені Фермі, та їхні колеги з багатьох країн світу зупинять один з найпотужніших прискорювачів елементарних частинок - адронний колайдер Теватрон, який за 28 років роботи допоміг науковцям зробити безліч відкриттів.


NASA виявляє особливий інтерес до астероїдів, бо президент Барак Обама поставив мету здійснити висадку астронавтів на одному з них до 2025 року. Це повинно стати частиною плану з відправки людей на Марс до середини 2030-х років.





У мережі Інтернет з'явився розклад кінців світу на найближчі роки. До 2020 року на Землі очікуються щонайменше 12 кінців світу.





Китай продолжает стремительно завоевывать все новые сферы - страна активно работает над перспективным космическим проектом. В преддверии запуска в четверг ракеты-носителя "Великий поход - 2FT" в прессу попали первые снимки космического аппарата "Тяньгун-1".



Американский дизайнер Уильям Браун разработал концепт нового экологичного самолета на водородном топливе, который сможет долететь до любой точки Земли без дозаправки, сообщается на официальном сайте автора.



Международной космической станции (МКС), возможно, придется скорректировать свою орбиту, чтобы избежать столкновения с обломком ракеты-носителя "Циклон-3".



С помощью инфракрасной камеры главного телескопа обсерватории астрономам удалось открыть и заснять двойную оболочку из пыли и газа почти идеально сферической формы вокруг гигантской звезды.


Крупнейший в мире интернет-магазин Amazon.com Inc. представил в среду новый планшетный компьютер Kindle Fire, объявив, что он сможет стать первым серьезным соперником для iPad.



Американське космічне агентство NASA назвало точні координати місця падіння супутника UARS (Upper Atmosphere Research Satellite), що впав на Землю 24 вересня.



Астрофізик Веслі Траубе з Лабораторії реактивного руху (JPL) встановив, що як мінімум третина схожих на Сонце зірок має в своїй системі екзопланету, що нагадує Землю.




Вечером в понедельник, 26 сентября, значение индекса магнитных возмущений Kp резко возросло с 1 до 5 (минимального уровня, который считается бурей), а еще через 3 часа достигло значения 8 и держалось на этом уровне 6 часов.


Вибух, причиною якого, ймовірно, стала "вогняна куля", яка впала з неба, прогримів у Аргентині в околицях Буенос-Айреса. В результаті інциденту загинула одна людина, шестеро отримали поранення.



Астроном Леонід Єленін, співробітник Інституту прикладної математики імені Келдиша, першовідкривач комети Єленіна, заявив, що відкрита ним комета, із якою проповідники швидкого кінця світу пов'язували близький візит інопланетян, остаточно зруйнувалася.



Национальное управление по аэронавтике и исследованию космического пространства США (NASA) получило подтверждение о падении спутника UARS и тем временем через свой Twitter справляется о здоровье землян: "Эй там у вас все в порядке?".


 

NASA запускає в космос лабораторію, яка дозволяє вивчати загадки Всесвіту в інфрачервоній області спектра.