Вт, 2024-04-23, 09:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 138 139 140 141 142 ... 148 149 »

Науковці виявили генетичні варіації, які призводять до більш швидкого старіння тканин організму і можуть бути пов'язані з раннім розвитком старечих хвороб,.


Плутон - карликова планета на зовнішньому краю Сонячної системи - несподівано почервонів і змінився.


Более трех тысяч следов динозавров, живших около 100 миллионов лет назад, обнаружили палеонтологи в китайской провинции Шаньдун - ученые полагают, что животные бежали от внезапной опасности.


NASA оголосило про продовження місії апарату "Кассіні" до травня 2017 року. Про це повідомляється на офіційному сайті проекту. 


Експерти з комп'ютерної безпеки засікли новий шкідливий додаток, який розміщує копію самого себе у файлі довідки Windows, що дозволяє йому повторно заражати комп'ютери жертв навіть після "лікування".



У ніч на 5 лютого в небі над Ірландією стався яскравий спалах – як припускають астрономи, це вибухнув невеликий астероїд.

 

Перший відомий випадок канібалізму серед диких бонобо (шимпанзе, які є найближчими родичами людини) описують німецькі науковці в статті, опублікованій в онлайн-версії журналу American Journal of Primatology.



Глава египетского Управления древностей Захи Хавас заявил накануне, что в ходе назначенной на 17 февраля пресс-конференции будут опубликованы результаты проведенного местными учеными анализа ДНК фараона Тутанхамона.

Google, з 1 березня деякі з Інтернет-сервісів компанії, у тому числі Google Docs, перестануть працювати "коректно" з IE6.



Один из самых древних динозавров - синозавроптерикс (Sinosauropteryx), обитавший на территории современного Китая более 100 миллионов лет назад, был покрыт перьями, а его хвост украшали оранжево-белые полосы, которые, по всей видимости, служили для привлечения внимания партнеров во время брачного сезона.



Первый запуск Большого адронного коллайдера (БАК), являющегося самым большим и самым дорогим физическим прибором, созданным за всю историю человечества, был осуществлен осенью прошлого года и сопровождался истерией по поводу возможного образования в нем черных дыр, которые могут привести к концу света.

Рынок ожидает появления нового планшетного ноутбука, известного как Apple Tablet.

 


 

Голова Міжурядової групи експертів по зміні клімату при ООН (IPCC) Ражендра Пачаурі не має наміру йти у відставку через скандал.


Сможет ли человечество найти во вселенной "братьев по разуму" или мы обречены на вечное одиночество?



Специалисты российского Центра управления полетами (ЦУП) провели сегодня вторую за неделю коррекцию орбиты Международной космической станции.

 

Ученые описали технологию, которая позволяет с помощью углеродных нанотрубок, "приклеенных" к ткани, создавать проводники и конденсаторы.


 

Корпорация Microsoft заявила о выпуске внеочередного обновления для системы безопасности браузера Internet Explorer 6.



Група дослідників з Космічного інституту в Колорадо дійшла висновку, що в околиці Землі може існувати популяція прихованих астероїдів.


Марко Чаласан из Македонии в возрасте шести лет стал самым молодым в мире сертифицированным системным администратором Microsoft, в восемь лет получил сертификат Microsoft Certified Professional, а месяц назад, в возрасте девяти лет, успешно сдал экзамен на получение сертификата системного инженера Microsoft Certified Systems Engineer.


Франція і Німеччина закликали своїх громадян відмовитися від використання Internet Explorer і перейти на альтернативні браузери. Причиною такого кроку є вразливість програми, яка дозволяє хакерам отримувати контроль над комп'ютером користувача. Західні аналітики прогнозують, що подібні заходи прискорять падіння ринкової частки браузера Microsoft, популярність якого в Україні за останні два роки знизилася більш ніж удвічі.