Сб, 2024-04-20, 09:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 40 »

Європарламент планує знову відкласти схвалення резолюції про ситуацію в Україні. Резолюцію про ситуацію в Україні Європарламент планував прийняти ще в жовтні. Обговорення документа викликало палкі дебати



 Вашингтон заявив, що вибори, які проведено в неділю, "не відповідали стандартам відкритості і справедливості".


Європейське законодавство не допоможе Україні побороти корупцію, якщо у керівництва країни не буде політичної волі до глибоких перетворень. На цьому наголошували експерти на конференції «Київський діалог».






Незвичайний прояв політичної толерантності з боку нового мера Москви - так трактують західні ЗМІ дозвіл провести акцію на підтримку 31-ї статті Конституції РФ. У центрі Москви минулої неділі оратори кричали з трибуни через підсилювачі: "Росія без Путіна"

 За дев'ять місяців після приходу до влади Януковича Україна розвернулася на 180 градусів, що характеризується як посиленням режиму, так і сенсаційним зближенням з Росією.


 NATO веде переговори з Росією про постачання до Афганістану вертольотів, навчання льотчиків і перевезення через російську територію військових вантажів.


 Через 6 років після Помаранчевої революції Янукович, тодішній об'єкт народного гніву, перебуває при владі і застосовує жорсткі методи, які, за його словами, необхідні.


 Екстремальні погодні умови та ринкові чинники позначилися на цінах на все - від помідорів у Ізраїлі до капусти в Південній Кореї.


 За президента Януковича в Україні відбулося "повернення до старої олігархічної системи". Така думка висловлюється на шпальтах німецької газети Süddeutsche Zeitung.



  Скандальний сайт WikiLeaks опублікував 400 тисяч документів, що мають стосунок до військової операції США в Іраку.


 На дев'ятому місяці президентства Януковича багато жителів України та іноземні офіційні особи побоюються, що в країні згортаються політичні свободи і свободи ЗМІ.



  Потенційні запаси природного газу в Україні можна порівняти з тими, що мають країни Перської затоки.


 На тристоронній зустрічі в Довілі Саркозі, Меркель і Медведєв збираються обговорити відносини у сфері безпеки і ситуацію у світовій економіці.


  Після розпаду СРСР Одеса швидко стала міжнародним центром секс-індустрії, оповідає кореспондент журналу Time Саймон Шустер. Умови були ідеальні: для бідних областей України, Румунії та Молдови цей порт став воротами в Західну Європу й арабські країни.


  Бєларуський Батька отримав вербальний ляпас, пишуть ЗМІ: російський президент у відеоблозі підкреслено спокійно відчитав Олександра Лукашенка, немов школяра. Люта і нарочито публічна "словесна війна" між Бєларуссю і Росією наводить на думку, що Кремль припиняє підтримку Лукашенка і дає зрозуміти це бєларусам напередодні виборів.


  Українська влада заявила у вівторок, що 20 підозрюваних, зокрема п'ятеро затриманих у рамках боротьби зі злочинними мережами, які використовують агресивну програму "Зевс" для розкрадання з банківських рахунків, ввезли в країну загалом 40 млн доларів.


 

   Через вісім місяців після приходу до влади  Януковича йому все частіше дорікають у вчиненні тиску на опозицію недемократичними методами.


  Учора екс-мер Москви Лужков оголосив про плани створення нового опозиційного продемократичного руху. Російські ліберали поки що невисокої думки про цю спробу: "Лужков і Батурина перетворилися на демократів тільки тому, що тепер їхнє багатство під загрозою".


  Президент Медведєв відправив у відставку мера Москви Юрія Лужкова - одну з наймогутніших незалежних фігур російської політики, причому з неприємним формулюванням.


 

   "Туристи приїжджають до Чорнобиля, на місце найстрашнішої ядерної катастрофи в історії, майже через чверть століття після вибуху на реакторі радянської доби".