Вт, 2024-04-23, 16:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 »

 

   "Туристи приїжджають до Чорнобиля, на місце найстрашнішої ядерної катастрофи в історії, майже через чверть століття після вибуху на реакторі радянської доби".


  Головна тема нового роману Джона Ле Карре  - міжнародні схеми відмивання грошей, лондонська плутократія і безкарність російських олігархів. Читаючи роман, як зазначив кореспондент Ікер Сейсдедос, стає очевидно, що Ле Карре не прихильник ідеї, нібито гроші не пахнуть.


  Минулого тижня ЄС і США закликали Україну забезпечити належний захист журналістів, нагадує The Financial Times у редакційній статті. До української влади виникли питання у зв'язку з нещодавнім зникненням Василя Климентьєва, пояснює видання.


  Деякі різновиди рослин в районі Чорнобиля, напевно, адаптувалися до високого радіаційного фону. "За словами авторів публікації, адаптаційна здатність обумовлена легкими змінами у вмісті білків у рослинах", - пише журналістка Сіндія Н. Бхану.


  Голос чоловіка спотворено, зображення нечітке, голова цілком прихована під чорною маскою. "Шестихвилинне відеозвернення починається зі слів: "Я - колишній співробітник однієї з російських спецслужб. Прем'єр-міністр Росії Путін планує вбити президента Бєларусі Лукашенка".


  Уряд Януковича завдав три сильних удари по українській демократії, яка і без того ослаблена, стверджує в своїй статті в The Wall Street Journal Олександр Дж. Мотиль, професор Університету Рутґерс у Ньюарку.


 

    Близько двох років тому майже вся Європа опинилася в пастці подвійної залежності від російського газу і розсвареного українського керівництва, що контролювало газопровід.


 

   Гречка - чи не єдиний продукт, який асоціюється лише з російською кухнею, так як на борщ, наприклад, претендують українці і поляки. На смак автора, гречана каша є гарна в найрізноманітніших виглядах.



В Україні час повернувся назад: лише за 6 місяців після президентських виборів від демократичного прориву в країні не залишилося і сліду.


Тоталітарний режим Пхеньяна запропонував врегулювати частину свого боргу перед Чехією постачанням великої партії женьшеню, щоб не витрачати своїх мізерних фінансів.


Слідчі в Польщі виявили, що російські рятувальники поклали в труну Леха Качиньського замість його відірваної руки кінцівку загиблого генерала, стверджує польська преса.


Сьогодні в Горі наче нічого й не нагадує про те, що два роки тому російські винищувачі бомбардували місто, перетворивши його на руїни.


Грошові перекази українських найманих працівників з Росії і Євросоюзу в 2009 році, за даними Світового банку, становили 4,7 млрд доларів, тобто майже 5% ВВП країни.


І Далай-ламі трапляється думати про жінок, але це думки швидкоплинні - духовний лідер Тибету швидко згадує про свої обов'язки, пише Алессандро Альвіані у статті.


Як славно ми всі посміялися над росіянами: здається, їх застукали на гарячому зі шпигунством в Америці, зауважує оглядач . "У Британії справи робляться по-іншому", - іронізує автор.


Через п'ять років після "кольорових" революцій, які охопили країни колишнього СРСР, у Кремля, нарешті, з'явився шанс взяти реванш, пише Newsweek. Можливо, незабаром російська влада зуміє повалити ще двох лідерів сусідніх держав.


Російське телебачення показало історичну плівку, на якій маршал Георгій Жуков розповідає про те, який близький Радянський Союз був до поразки у війні.


Слід визнати очевидний факт: без російського газу мільйони французів і німців замерзали б кожної зими. Росія забезпечує 70% постачань газу до Європи, видобуток у Північному морі скорочується, а попит на газ до 2030 року зросте  десь на 50%.


На міжнародних конгресах або конференціях, де головне завдання учасників - зрозуміти один одного, мовою спілкування стає англійська "або, в більшості випадків, її подоба".


У вівторок будівля українського парламенту наповнилася димом, і спікерові знадобилася парасолька, щоб захиститися від курячих яєць, що летіли на трибуну.