Пт, 2024-04-19, 19:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 703 704 705 706 707 ... 786 787 »

Багато ідей заслуговують на підтримку і практичну реалізацію вже найближчим часом"."Серед таких слід виділити: проект щодо здійснення заходів, спрямованих на забезпечення енергетичної незалежності України, впровадження електронного реєстру судових документів.


Десятки некерованих людей спочатку стали на захист водія, а потім і зовсім перейшли до неадекватних дій - порізали колеса машини "швидкої допомоги" та автомобіля Державної служби охорони, також було завдано травм працівникам ДАІ. На підмогу інспекторам ДАІ був викликаний наряд міліції


В Україні за останніх 12 місяців хоча б раз хабар давали 34% громадян.
У Росії в цьому зізналися 26% громадян, у Вірменії - 22%, Бєларусі - 27%, Молдові - 37%, Азербайджані - 47%. При цьому найкращий результат продемонструвала Грузія, яка, втім, нещодавно залишила СНД. У цій країні в даванні хабара зізналися лише 3% громадян.
Деякі позитивні тенденції: так, наразі доповісти про факт корупції готові семеро з десяти респондентів


"Ботай по фєнє, і я почую тебе", "Кради шапки - станеш президентом", "Хайль Путін"


Роль "об'єднавчої фігури для української опозиції" прогнозували першому президентові України Леоніду Кравчуку


"Цей лист свідчить про загрозливу тенденцію, що Україна стрімко перетворюється на поліцейську державу, а МВС – на каральний орган. Сьогодні репресії спрямовані проти ВО "Свобода", а завтра вони можуть бути спрямовані проти кожного"


"Європейська партія України разом з "Громадянською позицією" Гриценко розпочала цей процес, і ми проводимо консультації з усіма політичними силами, включаючи "Свободу", включаючи "Батьківщину", включаючи УНП, "За Україну" , "Українську платформу", тобто всіх тих, хто заявив про свою опозиційність"


"Сама ділянка впритул прилягає до водного плеса головної артерії країни, отже, не буде шансу пройтися берегом. Тобто всі норми українського законодав­ства, яке забороняє будь-яке будівництво ближче ніж за 50 метрів до водойми, порушені"


Квіт хоче ознайомити владу з ситуацією, що склалася сьогодні у сфері вищої освіти, і запропонувати відмовитися від запропонованого міністром освіти і науки України Дмитром Табачником проекту Закону України "Про вищу освіту", як спрямованого на самоізоляцію Україні, руйнування науки, освіти та економіки в нашій державі.
Висловитися публічно проти Дмитра Табачника, "особи, неприйнятної на відповідальній посаді, як міністр освіти і науки України"закликали педагогів і студентів фракції Блоку Юлії Тимошенко та блоку "Наша Україна – Народна самооборона"

Від початку грудня в Інтернеті та на відеоекранах у Києві, Львові, Сімферополі, Рівному та Донецьку з’явився перший ролик у рамках інформаційної кампанії із медіаграмотності "Розум проти медіаманіпуляції".
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-12-08| Коментарі (0)


Ряд міжнародних організацій, у тому числі Європарламент і лідери Європейського Союзу, закликали українську владу схвалити новий Виборчий кодекс з урахуванням рекомендацій Венеціанської комісії


Нещодавно автобаза Державного управління справами купила у ЗАТ "Прага Авто" 40 легкових автомобілів - 20 автомобілів класу "В" і 20 машин класу "Д". Суми двох договорів становлять, відповідно, 3,49 млн грн і 4,51 млн грн.


Ліквідується Держкомітет з питань національностей та релігій, Держслужба туризму і курортів, Держслужба контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон, Держсоцслужба для сім'ї, дітей та молоді.


Якщо буде судове рішення, яке вступить в законну силу і зобов’яже Центральну виборчу комісію оголосити про початок виборчого процесу, таке засідання комісії буде скликано, і порядок денний буде містити питання про початок виборчого процесу


"З метою припинення будь-яких спекуляцій щодо існування на території України міжнародних правоохоронних організацій необхідно провести ретельну перевірку МПКГБ та її членів на предмет причетності до протиправної діяльності та за результатами вирішити питання про анулювання реєстрації цієї громадської організації"


На думку Окари, "подібне "редагування" телепростору, коли з пісні викидають куплет про Тимошенко, - це форма політичної цензури"


"Повертається стара кагебістська практика: немає жодної політики – є суцільний кримінал: саме так діяло ЧК-ГПУ-НКВД-КГБ у боротьбі з політичними опонентами, навішуючи на них кримінальні справи"


Проводячи бездарну та відверто антидержавну політику, олігархічні клани заганяють Україну у прірву, з якої ми ніколи не вийдемо. Ця політика має на меті перетворити громадян України на рабів та жебраків


На думку комуніста, результати виборів були відомі ще задовго до їхнього проведення. "Регіонали" робили вибори під себе. Дуже прикро, що КПУ долучилось до їхнього сценарію. Ключову роль тут зіграли "замовники" з Банкової. Верхівка партії виконує будь-яку їхню забаганку"


Антипенко виступав на сторінках газети "проти бюджетних махінацій і земельного дерибану, які чинив селищний голова" та його оточення.
"Зоря Тарханкуту" також стверджує, що два тижні тому було здійснено спробу нападу на квартиру головного редактора газети Ірини Хроль