Пт, 2024-04-19, 23:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 743 744 745 746 747 ... 786 787 »

Територіальні претензії Румунії стосуються невеликого (1500 м на 800 м) незаселеного острова Майкан на Дунаї (по якому проходить кордон) між містами Килія і Вилкове.


На Чорнобильській атомній електростанції може статися новий вибух, набагато потужніший, ніж у 1986 році. Про це з трибуни Верховної Ради заявив депутат Володимир Яворівський.


Верховна Рада України не підтримала у другому читанні проект Закону "Про внесення змін до статей 5 та 8 закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям".


У Калуші нічого не робиться для ліквідації надзвичайної екологічної ситуації.


На саміті з ядерної безпек, який щойно завершився у Вашингтоні, Росія і США підписали угоду про знищення зайвих запасів збройового плутонію.


Україна готова брати участь у розробці програм зі створення правової бази щодо попередження міжнародного тероризму, заявив Янукович на прес-конференції у Вашингтоні.


Родичі українських моряків, які перебувають на британському судні Asian Glory, захопленому піратами, звернулися з відкритим листом до королеви Великої Британії Єлизавети II.


Парламентська асамблея Ради Європи заслухає доповідь про Голодомор в Україні. Про це повідомили в прес-службі МЗС.


Повідомлення про можливість спорудження пам'ятника Йосипу Сталіну в Україні є невтішним. Про це заявив комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг.


Екс-президент Віктор Ющенко подав апеляційну скаргу на постанову Донецького окружного адмінсуду, що визнав протиправним його указ про присвоєння Степану Бандері звання Героя України.


Міністр освіти Дмитро Табачник вважає, що в ході Великої Вітчизняної війни не було інших воюючих сторін, крім антигітлерівської коаліції і фашистської Німеччини та її союзників.


Паперові маскувальні пакети для пива стали видавати в київських кіосках. "Першопрохідцем" став кіоск у переході під Майданом Незалежності, де традиційно багатолюдно.


Анатолій Гриценко пропонує Януковичу невідкладно направити запрошення для участі у військовому параді країнам Балтії та іншим республікам колишнього Радянського Союзу.


Опозиція наголошує, що влада згортає свободу слова в Україні. Про це заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) по завершенні засідання ради опозиційних сил у понеділок.


У 2010 році взяти участь в зовнішньому оцінюванні знань виявили бажання більш як 433 тис людей. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.


Свобода слова в Україні опинилася під загрозою, заявив перший заступник голови комітету ВР з питань свободи слова та інформації.


Чиновник Київміськдержадміністрації вирвав з рук журналіста телеканалу СТБ мікрофон та викинув його в урну. Про це повідомив сам журналіст Сергій Андрушко.


Мер Одеси Едуард Гурвіц не бачить підстав для своєї відставки і перевиборів одеського міського голови. Це він сказав, коментуючи проект постанови "Про призначення позачергових виборів одеського міського голови".


Українські студенти, які навчаються у вишах в рамках програми "Державне пільгове довгострокове кредитування на здобуття освіти", можуть бути відраховані на літній сесії через те, що держава не перерахувала 15 млн грн на їхнє навчання у 2009 році.


Графік візиту президента Януковича до США на конференцію з ядерного роззброювання, призначену на 11-14 квітня, ще уточнюється.