Чт, 2024-04-25, 19:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 744 745 746 747 748 ... 786 787 »

Графік візиту президента Януковича до США на конференцію з ядерного роззброювання, призначену на 11-14 квітня, ще уточнюється.


Українці збідніли за останній рік на 10%. Про це заявила уповноважена з прав людини.


Тільки вчора Конституційний суд України назвав чинну коаліцію легітимною, а в Партії регіонів вже прогнозують значне її поповнення.


Янукович ліквідував міжвідомчу стратегічну групу з українсько-російських відносин, яка була створена попереднім главою держави.


Лідер об'єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко заявляє, що фракція БЮТ в Верховній Раді ініціюватиме відставку суддів Конституційного суду, призначених за квотою парламенту.


Під час прес-конференції "Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА", що відбулася 8 квітня 2010 року в "Українському домі", чиниться кримінальний злочин.


ВАТ "Газпром" збільшить постачання природного газу Національній акціонерній компанії (НАК) "Нафтогаз України" в 2010 році з 33,7 млрд куб м до 36,5 млрд куб м.


Лідер об'єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко вважає, що рішення уряду про скасування рішення щодо надання резиденції "Межигір'я" статусу заповідника є ознакою безпрецедентної зневаги до власної країни.


На засіданні уряду міністр юстиції Олександр Лавринович представив проект нового закону "Про столицю України - місто-герой Київ".


В Європейській комісії заявляють, що питання надання Україні "дорожньої карти" для скасування віз має виключно політичний характер.


Генпрокуратура порушила кримінальну справу за ознаками зловживань, внаслідок яких двом учасникам конкурсу з приватизації Одеського припортового заводу не повернули заставу.


Конституційний суд підтвердив легітимність коаліції "тушок". Окремі народні депутати мають право брати участь у формуванні коаліції у Верховній Раді.


Скасування зовнішнього незалежного тестування збільшить рівень корупції при вступі до вищих навчальних закладів в Україні.


Юлія Тимошенко вважає, що Генеральна прокуратура України мала б порушити кримінальні справи проти тих суддів Конституційного суду, які беруть хабарі за ухвалення незаконних рішень.



Напередодні візиту президента Януковича до Вашингтона Рада національної безпеки і оборони (РНБО) ухвалила рішення про передачу США останніх запасів високозбагаченого урану.


Конституційний суд України ухвалив рішення у справі про офіційне тлумачення положень Конституції і регламенту Верховної Ради, що стосуються порядку формування парламентської коаліції за участю окремих народних депутатів. Суд оприлюднить своє рішення у цій справі завтра, 8 квітня.


Долю багатомільйонного проекту винесено на сільський референдум. Американський інвестор готовий вкласти сто п'ятдесят мільйонів доларів в практично непрацюючий військовий аеродром.


Янукович вважає політику позаблоковості у сфері національної безпеки і оборони найбільш адекватною та чесною відповіддю на геополітичну ситуацію, в якій сьогодні перебуває Україна.


Міністр освіти і науки України Табачник виступає за скасування обов'язкового дубляжа іноземних фільмів українською мовою і обмеження трансляції російських каналів російською мовою на територію України.


Перший національний припинив переклад російськомовних синхронів українською мовою у новинах. Так, з понеділка у деяких новинних сюжетах відсутній дубляж російськомовних синхронів.