Чт, 2024-03-28, 22:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Новини України. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 700 701 702 703 704 ... 786 787 »

"У демократичному суспільстві є неприпустимими вчинення тиску, залякування опозиції і ЗМІ".
"Це приводить до думки про існування подвійних стандартів збоку влади

Блокування трибуни Верховної Ради, яке влаштувала в четвер фракція БЮТ, завершилося кривавим побоїщем. У сесійній залі сталася сутичка між депутатами від БЮТ і Партії регіонів.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-12-17| Коментарі (0)


"Ті, хто відповідає за безпеку, це якраз ті, хто завжди намагається тримати того, кого охороняють, у психологічній напрузі".
Оточення Віктора Януковича залякує главу держави, використовуючи його фобії у власних цілях. За словами Луценка, Януковича лякали, що в резиденцію "Межигір'я" вороги підкинуть мертвих повій


"Просто звірі. Обличчя всі ті самі. Наступний раз "регіонали" будуть штурмувати з ножами"


Тижневик "Корреспондент" назвав "Особистістю 2010 року" президента України Януковича - "за рішучість у сфері консолідації влади і згортанні громадянських свобод".
Менш ніж за дев'ять місяців Янукович "підім'яв під себе всі три гілки влади і переважно четверту – пресу"


Лідер КПУ Петро Симоненко 15 грудня назвав рішення кримського пленуму про поновлення Грача на посаді голови рескому нелегітимним і заявив, що керівництво КПУ найближчим часом розгляне питання про його членство в партії та у фракції в парламенті


За даними джерел, близьких до Світового конгресу українців, є ідея висунути Тимошенко в лауреати Нобелівської премії миру. У разі продовження тиску на політика з боку української влади, рішення буде ухвалено щойно


"Ми вимагаємо: перше – негайно припинити політичні репресії, друге – викликати негайно голову Держказначейства для надання правдивої інформації про надходження і витрати коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу"


Грач вкотре заявив про спробу "кланової системи" встановити у державі авторитаризм і диктатуру. "Я зобов'язаний піднімати свій голос і говорити про те, що ми (Компартія) в присутності цієї більшості (у парламенті України) обслуговуємо донецький клановий інтерес і капітал".
Ми з Віктором Федоровичем Януковичем дуже помилилися! (Я маю на увазі) країну, суспільство, кримчан, які голосували в січні", - сказав Грач.


Партія влади організовує "політичний терор" проти лідера партії "Батьківщина" Тимошенко та її заступника Олександра Турчинова.
Колишній співдоповідач ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен закликає президента України Віктора Януковича припинити кримінальне переслідування своїх опонентів.


За словами Турчинова, тема компанії Vanco Prikerchenska полягає в тому, що "на підставних осіб (дівчаток-студентів) оформили найбільш перспективну ділянку шельфу Чорного моря"
"Розповідаючи байки про замовні аудити, обливаючи брудом своїх політичних опонентів, влада водночас чітко і системно працює за схемою помсти, помсти людям, які захищали державні інтереси, кинули виклик мафії, яка хотіла встановити повний контроль над Україною"


Телеканал новин "24" отримав запит з ГУМВС з проханням надати всі відеоматеріали з "податкового Майдану". Про це в середу повідомляє прес-служба телеканалу


Олександр Тимошенко перебуває в одній з лікарень Києва. Джерела не можуть назвати його точний діагноз, водночас повідомляють, що він пов’язаний з тромбами


Вичерпну відповідь стосовно екологічних грошей і щодо того, що вони знаходяться на спеціальних рахунках Міністерства охорони навколишнього середовища, Тимошенко дала ще 2 грудня під час тригодинного допиту її як свідка


Вранці 15 грудня у Донецьку в квартирі професора Юрія Лисенка, якого 10 грудня конференція трудового колективу Донецького національного університету обрала претендентом на пост ректора, міліція проводить обшук.
За інформацією "Острову", зараз також проводиться обшук у квартирі Віктора Бондаренка, колишнього проректора ДонНУ по адміністративно-господарській частині


АВТОРСЬКА   КОЛОНКА  VOX   POPULI


"Затримали мене вчора ввечері міліціонери. На вулиці, прямо біля входу в офіс. Стояв я з колегою біля його машини у нас на парковці. Під'їхав джип "Беркута".


"Тобто майже сотні членів фракції БЮТ запропонують йти по мажоритарних округах, для чого у більшості з них просто немає грошей (мажоритарний мандат оцінюють у 2 мільйони доларів)"


Верховній Раді пропонують звернутися до президента з пропозицією припинити повноваження Дмитра Табачника на посаді міністра освіти і науки, молоді та спорту


"Чергова авантюра Тігіпка завершиться тим, що це призведе до соціального вибуху та зниження життєвого рівня наших громадян"